GTA 5 error 203

bigorder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orijinal gta 5 aldım ve indirirken error code 203 veriyor.10 dakika indiriyor hata veriyor.Nasıl düzeltebilirim?

bigorder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Surada önerileni deneyebilir misin? Yeni bir yönetici hesabi olusturup o hesapla bilgisayara giris yapin demis.

https://support.rockstargames.com/h...uestions/204894908-Update-error-with-code-203
Dediğinizi yaptım 10 dakika sonra error 217 verdi.Ultrasurf programını indirdim oldu ama yarım saat sonra tekrar 203 hatasını verdi:helpsmilie:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yine bir bir hata verdi bu başka bir hataydı ama.Sürekli farklı hatalar veriyor ne yapıcağımı anlamadım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yine bir bir hata verdi bu başka bir hataydı ama.Sürekli farklı hatalar veriyor ne yapıcağımı anlamadım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
O zaman hatalari söyle siralayalim.

Error 201: Bu hatayi aliyorsaniz social club ve GTA5'in güncel launcher'ini indirip kurmaniz gerekiyor.

Social Club http://patches.rockstargames.com/prod/socialclub/Social-Club-v1.1.9.5-Setup.exe

GTA 5 Launcher http://patches.rockstargames.com/prod/gtav/Launcher_EFIGS/GTA_V_Launcher_1_0_757_3.exe

Error 203: Bu hata icin zaten yukarida link paylasmistim, bunun haricinde herhangi bir cözüm bilmiyorum.

Error 216: Error (216) (217) Cant install my game.

Yönlendirmede yazilanlar haricinde pek bir fikrim yok maalesef.

Bunlar haricinde güncelleme sorunlari icin rockstar'in önerdigi cözümü deneyebilirsiniz.

How to Resolve Issues Downloading Patches for GTAV on PC

Burada yazdigina göre GTA 5 launcher'ini dogrulayip sorunu gideriyor.

Not: Eger DNS veya VPN kullaniyorsaniz sorun bundan da kaynaklaniyor olabilir.

Vodafone Berkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman hatalari söyle siralayalim.

Error 201: Bu hatayi aliyorsaniz social club ve GTA5'in güncel launcher'ini indirip kurmaniz gerekiyor.

Social Club http://patches.rockstargames.com/prod/socialclub/Social-Club-v1.1.9.5-Setup.exe

GTA 5 Launcher http://patches.rockstargames.com/prod/gtav/Launcher_EFIGS/GTA_V_Launcher_1_0_757_3.exe

Error 203: Bu hata icin zaten yukarida link paylasmistim, bunun haricinde herhangi bir cözüm bilmiyorum.

Error 216: Error (216) (217) Cant install my game.

Yönlendirmede yazilanlar haricinde pek bir fikrim yok maalesef.

Bunlar haricinde güncelleme sorunlari icin rockstar'in önerdigi cözümü deneyebilirsiniz.

How to Resolve Issues Downloading Patches for GTAV on PC

Burada yazdigina göre GTA 5 launcher'ini dogrulayip sorunu gideriyor.

Not: Eger DNS veya VPN kullaniyorsaniz sorun bundan da kaynaklaniyor olabilir.

201 icin verdiğiniz Linkleri önceden denedim ancak Social Club zaten güncel diyor ve GTA 5 Launcheri kuruyorum oyunu tekrardan calıştırıyorum fakat sonuc yine aynı, yine aynı.

203 icin ben de "part" diye bir dosya yok sanırım daha önceden bu tarz bir dosya silmiştim. (Bu hatadan önce, başka bir hata icin)

Az önce indirme tekrardan bitti ve Code 203 hatasını verdi, kullandığım hesap zaten Yönetici bir fayda edeceğini sanmıyorum.

İndirmelerimi VPN'siz yapıyorum ve Google DNS'sini kullanıyorum.

Social Club'dan Steam'a taşıma gibi bir durum söz konusu mu acaba ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyun steam'de de olsa social club olmadan oynayamazsiniz. En son olarak oyunu tamamen silip (kalintilari ile beraber) tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. Biliyorum, muhtemelen indirme kotanizi ve zamaninizi calacak ama, baska bir sey aklima gelmiyor maalesef.

Olmazsa birde siz rockstar ekibine mesaj atin. Orada daha detayli yardimci olacaklarina inaniyorum.

Vodafone Berkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun steam'de de olsa social club olmadan oynayamazsiniz. En son olarak oyunu tamamen silip (kalintilari ile beraber) tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. Biliyorum, muhtemelen indirme kotanizi ve zamaninizi calacak ama, baska bir sey aklima gelmiyor maalesef.

Olmazsa birde siz rockstar ekibine mesaj atin. Orada daha detayli yardimci olacaklarina inaniyorum.
Ov bu cok zahmetli bir iş, 8 Mbs internet hızı ile indirmek bir zulüm ve bu başka hatalara da yol acacaktır eminim ki.

VPN İle indirmeye devam edeceğim, umarım sonun da inecektir. (Sanmıyorum ama denemeden de bir faydası yok)

Rockstar icin oluşturdum bir adet Destek Talebim var, inşallah cözüm bulacağım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Tahmin etmiştim zaten. Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür.

Vodafone Berkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tahmin etmiştim zaten. Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür.
Teşekkür ederim, bir cözüm var ancak bu da işe yaramadı, belki başkaları icin işe yaraması dileği ile paylaşıyorum;

GTA'nın kurulu olduğu dosyaya giriyoruz ve "commandline.txt"yi buluyoruz, icine girip aşağıdakini yazıyoruz;

-noChunkedDownload

UDP ve TCP ayarları da vermiş, ancak nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum, bu konuda yardımcı olur musunuz ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Port ayarlarını modem arayüzünden yapmanız gerekiyor. Marka ve modelini paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Cevabınızı bir süredir bekliyorum, sanırım unuttunuz ?

Merhaba

Gözümden kacmis kusura bakmayin. Böyle durumlarda özel mesaj yazarsaniz aninda ilgilenirim.

Bunun icin youtube'da ve google'da bircok detayli video-anlatim mevcut. Huawei HG552d port acma veya yönlendirme diye aratirsaniz cikacaktir.