burakcangurbuz35
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Oyun dosyalarında hata var. Oyun dosyalarını doğrulayabilirseniz düzelecektir diye düşünüyorum. Burada nasıl yapacağınızı anlatıyor GTAV PC General Troubleshooting – Installation Issues, Crashes, Freezes, Poor Performance - Rockstar Games Customer SupportEkli dosyayı görüntüle 84119
Oyunu Rockstar game launcher üzerinden açıyorum story mod başlatıyorum 15-30 saniye sonra bu hatayı veriyor ne yapabilirim
Şuan problem varmı?Social Club başlatıcısı başlıyor, ancak oyun başlamıyorsa kurulumunuzu doğrulamayı deneyin. Bu, Social Club başlatıcısının (veya Steam sürümleri için Steam'in) tüm oyun dosyalarını doğrulamasına ve bozuk veya eksik olanları yeniden indirmesine izin verecektir.
dediği şeyleri yaptım hocam ama -verify komutu çalışmıyor galiba çünkü direkt oyunu açtı yine güncelleme vs olmadan
- Bağımsız Rockstar Warehouse sürümü için:
- "Başlat", "Çalıştır" tuşuna basın ve tırnak işaretleri olmadan "cmd" yazın. Enter tuşuna basın.
- Açılan cmd penceresinde tırnak işaretleri olmadan "cd c: \ Program Files \ Rockstar Games \ Grand Theft Auto V" yazın. Enter tuşuna basın.
- Not: Oyunu farklı bir dizine kurduysanız, bunun yerine o dizini girin.
- Bu pencerede "GTAVLauncher.exe -verify" yazın (tekrar teklif yok) ve enter tuşuna basın.