viktor humpries
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
gta5 teki en hızlı araba hangisi bilginiz varmıdır?
Hiçbir mod paketi veya online modu ve modifiyeyi katmazsak, Zentorno derim.gta5 teki en hızlı araba hangisi bilginiz varmıdır?
Hiçbir mod paketi veya online modu ve modifiyeyi katmazsak, Zentorno derim.
Yaz int e gta 5 online fastest car çıkar en hızlısıgta5 teki en hızlı araba hangisi bilginiz varmıdır?
hepsi mod lu olduğu için malesef alamıyorum online da değilim.Yaz int e gta 5 online fastest car çıkar en hızlısı
Grotti zentornodan yavaş bildiğim kadarıyla normalde para kasıp Zentorno alın derim üstüne modifiye yapınca uff tadından yenmez. Eğer paranız yetmiyorsa normal GTA için para hilesi bakabilirsiniz. Sonuçta Offline mod kendi zevkiniz.teşekkürler cevabınız için ama grotti nasıldır biraz ucuzmuş da o.
teşekkürler.Muhtemelen grotti alacağım ama bişey sormak istiyorum ölünce araba gidiyormu(görev yaparken).Grotti zentornodan yavaş bildiğim kadarıyla normalde para kasıp Zentorno alın derim üstüne modifiye yapınca uff tadından yenmez. Eğer paranız yetmiyorsa normal GTA için para hilesi bakabilirsiniz. Sonuçta Offline mod kendi zevkiniz.
Hayır kendi arabanız garaja geri geliyor. Zaten öyle bir korkunuz varsa görevden önce Save alın. Ölürseniz baktınız ki araç yok(olmaz da) Save aldığınız yerden dikkatli oynarsınız.teşekkürler.Muhtemelen grotti alacağım ama bişey sormak istiyorum ölünce araba gidiyormu(görev yaparken).