GTA 5 Ekran kartı yeterli mi?

blackbetty55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar ayın 17 sinde bilgisayar alacağım ve 3 gün önce gta 5 satın aldım kutulu olarak sistem değerlerine bakıyorumda sadece ekran kartım yetmiyor en kötü ayarda açsam oynanmazmı yada sizce yeni bilgisayarı bekleyip onamı kurmalıyım şuan kullanmış olduğuma kurarsam yeniyede kurabilirmiyim yeni bilgisayara ??

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Ekran kartınızın modelini de yazarsanız arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Merhaba arkadaşlar ayın 17 sinde bilgisayar alacağım ve 3 gün önce gta 5 satın aldım kutulu olarak sistem değerlerine bakıyorumda sadece ekran kartım yetmiyor en kötü ayarda açsam oynanmazmı yada sizce yeni bilgisayarı bekleyip onamı kurmalıyım şuan kullanmış olduğuma kurarsam yeniyede kurabilirmiyim yeni bilgisayara ??
Ekran kartınız nedir ?

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Komple sistemi bir yazın isterseniz.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Cd bozulurmu ya ondan korkuyom yepyeni bide yeni bilgisayarda açmamazlık yaparmı eskide kullandığım için ?
Cd neden bozulsun ki . :) Ama kod kullandığınız için bir daha kod kullanılır mı bilmiyorum . Bende Fifa11 vardı geçen yukleyeyim dedim kod kullanıldığı için yuklenmedi . Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir

blackbetty55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cd neden bozulsun ki . :) Ama kod kullandığınız için bir daha kod kullanılır mı bilmiyorum . Bende Fifa11 vardı geçen yukleyeyim dedim kod kullanıldığı için yuklenmedi . Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir
online için kod istiyor online içinde yazıyor kod

blackbetty55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Can you run it'i açtım onda sadece ekran kartı yetersiz diyor

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
O zaman şimdi kullanırsam yanacak öyle değilmi yeni bilgisayardada oynayamiyacağım
Evet . Kesin bir bilgim yok ama başımdan geçen olayda öyle olmuştu . Ki öyle olması mantıklı . Eğer o kod yanmazsa dağıtılabilir bundan dolayı böyle bir önlem almaları lazım . Steamdan alsaydınız keşke ...

blackbetty55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evet . Kesin bir bilgim yok ama başımdan geçen olayda öyle olmuştu . Ki öyle olması mantıklı . Eğer o kod yanmazsa dağıtılabilir bundan dolayı böyle bir önlem almaları lazım . Steamdan alsaydınız keşke ...
60 Gb indirmek bana göre değil o yüzden kutulu aldım fakat şimdi başka bi arkadaş benim dururuma benzer yazmış foruma sanırım hesap oluşturuyoruz ve kodu o hesap için giriyoruz o yüzdende tek bi hesapta kaldığı için yeni aldığım bilgisayarda hesapla şifremi girip devam edebilirim yanlışımı düşünüyorum ?

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
60 Gb indirmek bana göre değil o yüzden kutulu aldım fakat şimdi başka bi arkadaş benim dururuma benzer yazmış foruma sanırım hesap oluşturuyoruz ve kodu o hesap için giriyoruz o yüzdende tek bi hesapta kaldığı için yeni aldığım bilgisayarda hesapla şifremi girip devam edebilirim yanlışımı düşünüyorum ?
O olabilir . Mantıklı

blackbetty55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kaldım sıkıntıya hiç kutulu yükleyip bu duruma düşen yokmu arkadaşlar lütfen yardım edin

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
En iyisi steam ya hiçbir sıkıntın sorunun acaba fakatı olmuyor.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Bir video buldum aynı kart baya zorlanıyordu tabi buna video çekme programıda sebeb olabilir en kötü low oynatır medium denemek lazım.
Genelde videonun açıklama kısmına video çekme programı kapalı iken kaç fps aldığını yazarlar

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
ekran kartının modeli nedir ?...

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
CD'ye hiçbirşey olmaz.Zaten kutunun içerisinde 2 adet Online oyun kodu geliyor.Yani oyunu bilgisayarsınıza 4 defa yükleyebilirsiniz.Çünkü yükleme esnasında Online Oyun Kodu istiyor.O olmazsa ileriye gidemiyorsunuz.(en azından benimkisinde öyle oldu.) Sonra bikaç defa kötü şeyler oldu yükledim daha sonrasında ise online kodum bitti.Benimde burada yakınımda bi arkadaş vardı ondan parayla satın aldım,bi daha öyle yükledim.Bir de bi online oyun kodunu 2 defa falan kurabiliyorsunuz diye biliyorum ben.