EmirhanTeira
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 507
Epic Games'ten indiriyorum şu an. 70 gb falan kalmıştı geriye. Sonra pencereyi tekrar açtım, boyut 146 gb olmuş. Sebebi ne? Güncelleme falan mı geldi?
VeyaBu konuda tek yapılabilecek şey sistem üzerinden yüklü olan yerin ismini değiştirmek.
Başlangıca Regedit yazın, daha sonra şu yolu izleyin:
Daha sonra InstallFolder'a tıklatın penceredeki ismi şu anki ismiyle değiştirin. Olması gerek.
- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Rockstar Games\Grand Theft Auto V
tamam tıklattım şimdi ne yapacağım bunun yerine epic games'in dosyaları attığı yeri mi seçeceğim?Bu konuda tek yapılabilecek şey sistem üzerinden yüklü olan yerin ismini değiştirmek.
Başlangıca Regedit yazın, daha sonra şu yolu izleyin:
Daha sonra InstallFolder'a tıklatın penceredeki ismi şu anki ismiyle değiştirin. Olması gerek.
- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Rockstar Games\Grand Theft Auto V
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/WOW6432Node/Epic Games/Gtand Theft Auto V
evettamam tıklattım şimdi ne yapacağım bunun yerine epic games'in dosyaları attığı yeri mi seçeceğim?
Maalesef düzelmedi
D'de EpicGames2 adlı bir klasör oluşturun.Maa
Maalesef düzelmediYardımınız için teşekkürler gene de
![]()
hocam bende x64 falan eksikD'de EpicGames2 adlı bir klasör oluşturun.
İndirdiğiniz dosya ile yeni oluşturduğunuz EpicGames2 klasörünün içine kurulumunu yapın.
Resimdeki seçili olan kısım hariç, diğer tüm kısımları EpicGamesEkli dosyayı görüntüle 988832 klasörünün içindeki GTA 5 klasörüne atın. Daha sonra "GTAVLauncher"dan çalıştırmayı deneyin.
Hımm O Zaman Yapcak Bir Şey Yokhocam bende x64 falan eksik
Hocam bende de 94 gbtı 5 saniye içinde 146 gb oldu. Harry Potter kaçmış Epic Games'in içineBende bitti indirme. 5 saatte indirdi. 146 GB değildi, 94 GB'idi.
Hahaaa Epic Games'i taklaya getirdim hocam. İptal edip tekrar başlattım indirmeyi şimdi 70 gb kaldıBende bitti indirme. 5 saatte indirdi. 146 GB değildi, 94 GB'idi.
Fiber var sanırım. Biz biraz daha bekleyeceğiz sanırım akşama anca.Bende bitti indirme. 5 saatte indirdi. 146 GB değildi, 94 GB'idi.
70 gb 15 mbitle ne zaman iner ben onu merak ediyorum.Fiber var sanırım. Biz biraz daha bekleyeceğiz sanırım akşama anca.![]()
24 Mbps benim internetim. Gece 23:30 gibi başlattım, sahurda bitmişti.Fiber var sanırım. Biz biraz daha bekleyeceğiz sanırım akşama anca.![]()
Benimki de 35 mbps aslında ama indirme hızı şu an ortalama 1.50 mb/s falan. Yoğunluktan sanırım. Zaten yukarıda yüksek talep nedeniyle bölgendeki bant genişliği sınırlandırıldı yazıyor. Öğrenci evinde kullandığım 100 mbps'i özlemedim değil. Ne güzel 10-12mb/s ile takır takır download.24 Mbps benim internetim. Gece 23:30 gibi başlattım, sahurda bitmişti.