- Reaksiyon puanı
- 1,003
Merhaba. GTA 4'ü bitirdim ve çok güzel bir oyundu. Konuşmak isteyenler benimle konuşabilir.
EFLC denen DLC'sinde her bir oyun türüyle oynuyorum: Outlast, PUBG, Asphalt, ve diğer oyun türlerinde oynayınca baya benziyor, sanki bir sandbox oyunu gibi.Merhaba. GTA 4'ü bitirdim ve çok güzel bir oyundu. Konuşmak isteyenler benimle konuşabilir.
Ben DLC'lere girmedim. Ana oyun beni daha çok çekti. Siz beğendiniz mi?EFLC denen DLC'sinde her bir oyun türüyle oynuyorum: Outlast, PUBG, Asphalt, ve diğer oyun türlerinde oynayınca baya benziyor, sanki bir sandbox oyunu gibi.
Bu kadar mı? Oyun hakkında bir şey söylemeyecek misiniz?Optimizasyon sorunu var.
Evet beğendim.Ben DLC'lere girmedim. Ana oyun beni daha çok çekti. Siz beğendiniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kadar mı? Oyun hakkında bir şey söylemeyecek misiniz?
Benim için ana oyunun hikayesi çok güzeldi. Beni en çok içine çeken şey o oldu. Ana karakterin bizden biri olması, oyunun hikayesine girmemi çok kolaylaştırdı. Fakat bölümler maalesef çok sıradandı. Grafikler ise yılı için çok kaliteliydi. Hala da taş gibi. Niko soğukkanlı biri, direk R çekmiyor. Öyle olsaydı hikaye anlaşılmazdı zaten.Evet beğendim.
EFLC oyunundaki 2.DLC olan TBOGT'ın hikayesi süper, deneyin derim.Benim için ana oyunun hikayesi çok güzeldi. Beni en çok içine çeken şey o oldu. Ana karakterin bizden biri olması, oyunun hikayesine girmemi çok kolaylaştırdı. Fakat bölümler maalesef çok sıradandı. Grafikler ise yılı için çok kaliteliydi. Hala da taş gibi. Niko soğukkanlı biri, direk R çekmiyor. Öyle olsaydı hikaye anlaşılmazdı zaten.
Maalesef ikinci görevi geçemedim.EFLC oyunundaki 2.DLC olan TBOGT'ın hikayesi süper, deneyin derim.
Bence hikaye olarak çok iyi bir oyun keşke daha açık daha yeşil alanlı yapabilselerdi oyunu günümüz grafikleriyle çok iyi akardıMerhaba. GTA 4'ü bitirdim ve çok güzel bir oyundu. Konuşmak isteyenler benimle konuşabilir.
Nasıl geçemediniz?, kolay bence, hem bölümler kısa ya o kadar vakit almaz, fakat hikaye yine de süper.Maalesef ikinci görevi geçemedim.
Oyunun bahsedildiği kadar karanlık olduğunu düşünmüyorum. Bu ayarlardan ayarlanabiliyor, grafik açısından.Bence hikaye olarak çok iyi bir oyun keşke daha açık daha yeşil alanlı yapabilselerdi oyunu günümüz grafikleriyle çok iyi akardı
Hiç bir şey yapılmıyor. İki saat golf atıyorum, hiç bir şey olmuyor. Tam tutturuyorum, ama olmuyor.Nasıl geçemediniz?, kolay bence, hem bölümler kısa ya o kadar vakit almaz, fakat hikaye yine de süper.
Oyunun yarısını bitirdim GTA 5 deki gibi daha yeşil alanlı olsa ormanlık bölgeler olsaydı daha iyi olurduOyunun bahsedildiği kadar karanlık olduğunu düşünmüyorum. Bu ayarlardan ayarlanabiliyor, grafik açısından.
Benim ama o oyunda tek yetenekli olduğum şey golf tutturmaktır, yaptım ve bölümü geçtim.Hiç bir şey yapılmıyor. İki saat golf atıyorum, hiç bir şey olmuyor. Tam tutturuyorum, ama olmuyor.
Oyunun fizikleri döneminin 50 yıl ötesinde. Bende çok severim. Hatta arada bilerek açık yerlere çarpıp uçarak gidiyorum. Kaç saat boş boş bisiklet sürmüşlüğüm var.Geçen Ps3'üme yükledim biraz hikayede ilerledikten sonra oyunda motor bulduk ve ondan sonra sadece motor sürdüm saatlerce. Hikaye konusunda bir şey diyemem ama araba sürme ya da motor sürme fizikleri çok iyi.
Hele de en çok sevdiğim şey Niko'yu öne eğdirip teker yapmak. Arada kaza yapınca Niko'nun iskeletsiz bir varlık gibi savrulması da beni cezbetti.![]()
Hayır sorun o değil. Görev de yapabildiğim tek şey golf atmak. Tuttursamda hala bir şeyler bağırıyor. Ve tekrar attırıyor.Benim ama o oyunda tek yetenekli olduğum şey golf tutturmaktır, yaptım ve bölümü geçtim.
Ben bir sürü modlar yükledim ve oynuyorum, güzel oyun bence, golf konusuna artık bir şey diyemeyeceğim, ben geçtim orayı, gayet basit, ve GTA oyunlarında pek popüler olmasa da en sevdiğim şey Golf oynamaktır.Hayır sorun o değil. Görev de yapabildiğim tek şey golf atmak. Tuttursamda hala bir şeyler bağırıyor. Ve tekrar attırıyor.
Sanırım bir bug oldu bende. Sonra tekrar girmedim zaten.Ben bir sürü modlar yükledim ve oynuyorum, güzel oyun bence, golf konusuna artık bir şey diyemeyeceğim, ben geçtim orayı, gayet basit, ve GTA oyunlarında pek popüler olmasa da en sevdiğim şey Golf oynamaktır.
Oyunu açıp o bölümü tekrar oynamayı deneyin.Sanırım bir bug oldu bende. Sonra tekrar girmedim zaten.
Sildiğim için tekrar yüklemek istemiyorum. İade ettim. Şuan Adventure Time yüklediğim için belki sonra bakarım.Oyunu açıp o bölümü tekrar oynamayı deneyin.
Oyunun sadece iki eksiği var. Birincisi optimizasyon sıkıntıları, ikincisi ps3 versiyonunun çözünürlük ve grafik kalitesi olarak düşük çalışsada oyun yinede sabit 30fps vermiyordu ve grafikleri artık kötü gelmeye başladı. Oyun motoru, hikayesi, oyunun atmosferi ve araba fiziği mükemmeldi. Umarım gta 6 da gta 4 ün fizikleri kullanılıp, biraz daha geliştirilir.Merhaba. GTA 4'ü bitirdim ve çok güzel bir oyundu. Konuşmak isteyenler benimle konuşabilir.
Oyun zaten optimizasyon konusunda hala da rezalet. Oyunu zamanında oynayamıyordun. Şuan açılıyor en azından.Oyunun sadece iki eksiği var. Birincisi optimizasyon sıkıntıları, ikincisi ps3 versiyonunun çözünürlük ve grafik kalitesi olarak düşük çalışsada oyun yinede sabit 30fps vermiyordu ve grafikleri artık kötü gelmeye başladı. Oyun motoru, hikayesi, oyunun atmosferi ve araba fiziği mükemmeldi. Umarım gta 6 da gta 4 ün fizikleri kullanılıp, biraz daha geliştirilir.
Ps3 de oyunu açmama sıkıntısı yoktu. Fakat çok düşük fps alıyordu. Grafikler xbox versiyonuna kıyasla daha kötüydü. Uzun zamandır oynamıyorum gta 4 ü.Oyun zaten optimizasyon konusunda hala da rezalet. Oyunu zamanında oynayamıyordun. Şuan açılıyor en azından.
Ben SA'ya hiç alışamadım, ve de giremedim. Çünkü oyunda bi sarılık var dünyasında. Grafikleri ve mekanikleri de kötü. Yani oyun bence sırf nostalji için oynanacak durumda. Benim için SA en sönük GTA oyunudur.GTA serisinin en kaliteli oyunudur san andreastan sonra benim için.
Aynen bence de, mesela son anda paraşütü açmışken yavaşlayıp da yere çarpıp ölüyoruz, saçmalık.Ben SA'ya hiç alışamadım, ve de giremedim. Çünkü oyunda bi sarılık var dünyasında. Grafikleri ve mekanikleri de kötü. Yani oyun bence sırf nostalji için oynanacak durumda. Benim için SA en sönük GTA oyunudur.