Öneri Gta 4 Konuşalım

Ardal

Doçent
Reaksiyon puanı
2,975
Merhaba. GTA 4'ü bitirdim ve çok güzel bir oyundu. Konuşmak isteyenler benimle konuşabilir.
EFLC denen DLC'sinde her bir oyun türüyle oynuyorum: Outlast, PUBG, Asphalt, ve diğer oyun türlerinde oynayınca baya benziyor, sanki bir sandbox oyunu gibi.

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Benim için ana oyunun hikayesi çok güzeldi. Beni en çok içine çeken şey o oldu. Ana karakterin bizden biri olması, oyunun hikayesine girmemi çok kolaylaştırdı. Fakat bölümler maalesef çok sıradandı. Grafikler ise yılı için çok kaliteliydi. Hala da taş gibi. Niko soğukkanlı biri, direk R çekmiyor. Öyle olsaydı hikaye anlaşılmazdı zaten.

Ardal

Doçent
Reaksiyon puanı
2,975
Benim için ana oyunun hikayesi çok güzeldi. Beni en çok içine çeken şey o oldu. Ana karakterin bizden biri olması, oyunun hikayesine girmemi çok kolaylaştırdı. Fakat bölümler maalesef çok sıradandı. Grafikler ise yılı için çok kaliteliydi. Hala da taş gibi. Niko soğukkanlı biri, direk R çekmiyor. Öyle olsaydı hikaye anlaşılmazdı zaten.
EFLC oyunundaki 2.DLC olan TBOGT'ın hikayesi süper, deneyin derim.

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
EFLC oyunundaki 2.DLC olan TBOGT'ın hikayesi süper, deneyin derim.
Maalesef ikinci görevi geçemedim.
Niko_Bellic.jpg

Şu haysiyete bak be!

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,288
Geçen Ps3'üme yükledim biraz hikayede ilerledikten sonra oyunda motor bulduk ve ondan sonra sadece motor sürdüm saatlerce. Hikaye konusunda bir şey diyemem ama araba sürme ya da motor sürme fizikleri çok iyi.
Hele de en çok sevdiğim şey Niko'yu öne eğdirip teker yapmak. Arada kaza yapınca Niko'nun iskeletsiz bir varlık gibi savrulması da beni cezbetti. :D

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Bence hikaye olarak çok iyi bir oyun keşke daha açık daha yeşil alanlı yapabilselerdi oyunu günümüz grafikleriyle çok iyi akardı
Oyunun bahsedildiği kadar karanlık olduğunu düşünmüyorum. Bu ayarlardan ayarlanabiliyor, grafik açısından.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl geçemediniz?, kolay bence, hem bölümler kısa ya o kadar vakit almaz, fakat hikaye yine de süper.
Hiç bir şey yapılmıyor. İki saat golf atıyorum, hiç bir şey olmuyor. Tam tutturuyorum, ama olmuyor.

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Geçen Ps3'üme yükledim biraz hikayede ilerledikten sonra oyunda motor bulduk ve ondan sonra sadece motor sürdüm saatlerce. Hikaye konusunda bir şey diyemem ama araba sürme ya da motor sürme fizikleri çok iyi.
Hele de en çok sevdiğim şey Niko'yu öne eğdirip teker yapmak. Arada kaza yapınca Niko'nun iskeletsiz bir varlık gibi savrulması da beni cezbetti. :D
Oyunun fizikleri döneminin 50 yıl ötesinde. Bende çok severim. Hatta arada bilerek açık yerlere çarpıp uçarak gidiyorum. Kaç saat boş boş bisiklet sürmüşlüğüm var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim ama o oyunda tek yetenekli olduğum şey golf tutturmaktır, yaptım ve bölümü geçtim.
Hayır sorun o değil. Görev de yapabildiğim tek şey golf atmak. Tuttursamda hala bir şeyler bağırıyor. Ve tekrar attırıyor.

Ardal

Doçent
Reaksiyon puanı
2,975
Hayır sorun o değil. Görev de yapabildiğim tek şey golf atmak. Tuttursamda hala bir şeyler bağırıyor. Ve tekrar attırıyor.
Ben bir sürü modlar yükledim ve oynuyorum, güzel oyun bence, golf konusuna artık bir şey diyemeyeceğim, ben geçtim orayı, gayet basit, ve GTA oyunlarında pek popüler olmasa da en sevdiğim şey Golf oynamaktır.

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Ben bir sürü modlar yükledim ve oynuyorum, güzel oyun bence, golf konusuna artık bir şey diyemeyeceğim, ben geçtim orayı, gayet basit, ve GTA oyunlarında pek popüler olmasa da en sevdiğim şey Golf oynamaktır.
Sanırım bir bug oldu bende. Sonra tekrar girmedim zaten.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Merhaba. GTA 4'ü bitirdim ve çok güzel bir oyundu. Konuşmak isteyenler benimle konuşabilir.
Oyunun sadece iki eksiği var. Birincisi optimizasyon sıkıntıları, ikincisi ps3 versiyonunun çözünürlük ve grafik kalitesi olarak düşük çalışsada oyun yinede sabit 30fps vermiyordu ve grafikleri artık kötü gelmeye başladı. Oyun motoru, hikayesi, oyunun atmosferi ve araba fiziği mükemmeldi. Umarım gta 6 da gta 4 ün fizikleri kullanılıp, biraz daha geliştirilir.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,095
Biraz normal hikaye oynadım sonra mod yükledim

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
İlk bölümlerde her sabah kayıt evinden çıktığımda, evin karşısındaki seyyar satıcıya yerden şişe ya da tuğla bulup fırlatıp, sonra da o beni döverken, polislere onu yakalatmadan görevlere başlamazdım..

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Oyunun sadece iki eksiği var. Birincisi optimizasyon sıkıntıları, ikincisi ps3 versiyonunun çözünürlük ve grafik kalitesi olarak düşük çalışsada oyun yinede sabit 30fps vermiyordu ve grafikleri artık kötü gelmeye başladı. Oyun motoru, hikayesi, oyunun atmosferi ve araba fiziği mükemmeldi. Umarım gta 6 da gta 4 ün fizikleri kullanılıp, biraz daha geliştirilir.
Oyun zaten optimizasyon konusunda hala da rezalet. Oyunu zamanında oynayamıyordun. Şuan açılıyor en azından.

AnaBacıVokke

Asistan
Reaksiyon puanı
216
Diyer gtalara göre en cidti olan uçuk karakterler içermeyen mafia oyunları tarzı görev dizaynı olan en gerçekçi GTA ama şehir olarak da en sıkıcı gta oyunun şehri çok boğuk gezmesi eylenceli deyil

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Oyun zaten optimizasyon konusunda hala da rezalet. Oyunu zamanında oynayamıyordun. Şuan açılıyor en azından.
Ps3 de oyunu açmama sıkıntısı yoktu. Fakat çok düşük fps alıyordu. Grafikler xbox versiyonuna kıyasla daha kötüydü. Uzun zamandır oynamıyorum gta 4 ü.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
GTA 4'deki ortam güzeldi. Kendine özel bir ortamı vardı oyunun. Çok sevmiştim oynamayı.
Maalesef çoğu yeni oyunda olduğu gibi eski oyunlarda olan güzel şeyleri kaldırıyorlar. Grafikleri güzel yapacağım diye başka şeyleri eklemiyorlar oyuna. Grafiklerde açık renkli veya parlak yapıyorlar. Hatta yerleri falan tek renk gibi yapıyorlar. Aman ne gerçekçi grafikler. Oyunda grafikte önemli ama asıl önemli olan uzun süre oynayıp eğleneceğimiz bir şey olması lazım.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,665
GTA serisinin en kaliteli oyunudur san andreastan sonra benim için.

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
GTA serisinin en kaliteli oyunudur san andreastan sonra benim için.
Ben SA'ya hiç alışamadım, ve de giremedim. Çünkü oyunda bi sarılık var dünyasında. Grafikleri ve mekanikleri de kötü. Yani oyun bence sırf nostalji için oynanacak durumda. Benim için SA en sönük GTA oyunudur.

Ardal

Doçent
Reaksiyon puanı
2,975
Ben SA'ya hiç alışamadım, ve de giremedim. Çünkü oyunda bi sarılık var dünyasında. Grafikleri ve mekanikleri de kötü. Yani oyun bence sırf nostalji için oynanacak durumda. Benim için SA en sönük GTA oyunudur.
Aynen bence de, mesela son anda paraşütü açmışken yavaşlayıp da yere çarpıp ölüyoruz, saçmalık.