Gta 4 e girip start a basınca resimler geliyo ve sürekli aynı şey oluyor.

metinoq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GTA 4 ü açınca play e basıyorum oyundaki kişilerin resimleri geliyor sonra sürekli aynı şey oluyor.Sonra oyun açılmıyor. Bir sürü siteye baktım kimse yardım etmiyor.Bilen yokmu bi yardım edin

Edit: Oyunu toreentten bi siteden indirdim reklam yapmamak için söylemiyorum.Windows 8 kullanıyorum.

metinoq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GTA 4 ü açınca play e basıyorum oyundaki kişilerin resimleri geliyor sonra sürekli aynı şey oluyor.Sonra oyun açılmıyor. Bir sürü siteye baktım kimse yardım etmiyor.Bilen yokmu bi yardım edin

Edit: Oyunu toreentten bi siteden indirdim reklam yapmamak için söylemiyorum.Windows 8 kullanıyorum.
Bilen yokmu bi elatınn!! boş boş konulara cevap yazmasını biliyo bazıları bunuda bilen söylesin !

KaraKartal37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim oyunun cracklerini vb. Hepsini yaptığına emin misin?

metinoq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrent ten indirdiysen dosyalar bozuktur büyük ihtimal

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyunun crack hiç bi alakası yok. Crack olmasaydı oyun hiç açılmazzdı zaten
Kardeşim windows 8 kullananlarda genelde oluyormuş 7 de pek sıkıntı olmuyormuş. dosyalar sağlam yani

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yalnız crack olmasaydı da oyun açılırdı ve böyle kalırdı. [MENTION=402740]KaraKartal37[/MENTION] doğru söylüyor bence. Crack'lerini falan araştır. Ben NFS Hot Pursi yüklediğimde de aynı şey olmuştu.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Oyun da sıkıntı var, başka patch kurmayı dene. 1.0.3.0 pacth ı kur bir dene bakalım.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
1.0.7.0 patch kur arti olarak directx 11 de kur.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Olmazsa benim bildigim bi site var torrent den indirmek icin crack felan hepsi var ozelden mesaj atarim. Oyun sorunsuz calisiyor