MG4446
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,257
fazla keyif vermez sanırım,almaktan vazgeçtimMesaj otomatik birleştirildi:
bu videodaki sistemde 8 gb ram var onuda dikkate almak lazım.
Nasıl yapılıyor? Her oyunda doğru gösteriyor muBenchmark var ordan bakabilirsin hangi ayarlarda kaç fps alabileceğine
Nerden biliyorsun ben 3 gb ram i3 512 mb ekran kartı ile 45 fps oynadım .Gta 4 Optimizesi Sorunlu olan Oyun bu sistemle keyif filan vermez Gta 5 de kasmayan Pc Gta 4 de Kasıyo.
Sağolun deneyeceğimSitesine gidip sistemini tarayan bi uygulama açıyorsun setup yani tarama bittiğinde Seni sayfaya yönlendiriyor orda istediğin oyunu seçip kaç fps istediğini ve hangi ayarda istediğini gösteriyor .
Mesela Gta 4 dedin Gta 4 seçip low seçiyorsun istediğin fps oranını tamam diyip en fzla kaç fps alacağını
oranları ile söylüyor.
Ve doğru gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden biliyorsun ben 3 gb ram i3 512 mb ekran kartı ile 45 fps oynadım .
Hocam konu eski zaten almaktan vazgeçmiştimGta 4 Optimizesi Sorunlu olan Oyun bu sistemle keyif filan vermez Gta 5 de kasmayan Pc Gta 4 de Kasıyo.
hocam denedim de doğru göstermiyor mesela csgo ortalama34fps diyor halbuki yoldaş mapinde bile 10fps alıyorum. gta 5 de 18 fps gösteriyor xdSitesine gidip sistemini tarayan bi uygulama açıyorsun setup yani tarama bittiğinde Seni sayfaya yönlendiriyor orda istediğin oyunu seçip kaç fps istediğini ve hangi ayarda istediğini gösteriyor .
Mesela Gta 4 dedin Gta 4 seçip low seçiyorsun istediğin fps oranını tamam diyip en fzla kaç fps alacağını
oranları ile söylüyor.
Ve doğru gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden biliyorsun ben 3 gb ram i3 512 mb ekran kartı ile 45 fps oynadım .