MG4446
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,257
bu videodaki sistemde 8 gb ram var onuda dikkate almak lazım.
fazla keyif vermez sanırım,almaktan vazgeçtimMesaj otomatik birleştirildi:
bu videodaki sistemde 8 gb ram var onuda dikkate almak lazım.
evet bu tarz oyunlarda en az 30 fps olmalı bence.fazla keyif vermez sanırım,almaktan vazgeçtim
Nasıl yapılıyor? Her oyunda doğru gösteriyor muBenchmark var ordan bakabilirsin hangi ayarlarda kaç fps alabileceğine
Nerden biliyorsun ben 3 gb ram i3 512 mb ekran kartı ile 45 fps oynadım .Gta 4 Optimizesi Sorunlu olan Oyun bu sistemle keyif filan vermez Gta 5 de kasmayan Pc Gta 4 de Kasıyo.
Sağolun deneyeceğimSitesine gidip sistemini tarayan bi uygulama açıyorsun setup yani tarama bittiğinde Seni sayfaya yönlendiriyor orda istediğin oyunu seçip kaç fps istediğini ve hangi ayarda istediğini gösteriyor .
Mesela Gta 4 dedin Gta 4 seçip low seçiyorsun istediğin fps oranını tamam diyip en fzla kaç fps alacağını
oranları ile söylüyor.
Ve doğru gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden biliyorsun ben 3 gb ram i3 512 mb ekran kartı ile 45 fps oynadım .
Hocam konu eski zaten almaktan vazgeçmiştimGta 4 Optimizesi Sorunlu olan Oyun bu sistemle keyif filan vermez Gta 5 de kasmayan Pc Gta 4 de Kasıyo.
hocam denedim de doğru göstermiyor mesela csgo ortalama34fps diyor halbuki yoldaş mapinde bile 10fps alıyorum. gta 5 de 18 fps gösteriyor xdSitesine gidip sistemini tarayan bi uygulama açıyorsun setup yani tarama bittiğinde Seni sayfaya yönlendiriyor orda istediğin oyunu seçip kaç fps istediğini ve hangi ayarda istediğini gösteriyor .
Mesela Gta 4 dedin Gta 4 seçip low seçiyorsun istediğin fps oranını tamam diyip en fzla kaç fps alacağını
oranları ile söylüyor.
Ve doğru gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden biliyorsun ben 3 gb ram i3 512 mb ekran kartı ile 45 fps oynadım .