GTA 4 bu sistemde çalışır mı?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya ben gta 4 oynamak istiyorum da.Bu kategoride bazı yorumlarda pentium 4,1gb ram,windows xp ile çalışır mı diyenlere evet cevabı verilmiş.Yani benim sistemde çalışırmı sakın ha gidip de Can You Run It? Powered by System Requirements Lab da dene demeyin spiderman web of shadows oyununu da çalışmaz demişti şimdi yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum.Gta 4 çalışır mı acaba?

Sistemim:
Anakart:ASUS A8N5X
İşlemci:AMD Athlon 64 3200(öyle ezikki 90 nm teknolojisi ile yapılmış ama dediğim gibi gta 4 gibi oyunu çalıştırdı gta 4ü denemedim ama)
Ekran kartı:Nvidia Geforce 8500 gt 80 nm teknolojisi 512 mb ram
Bios version:60.86.41.00.68
Ekran kartı driver version:nv4_disp 6.14.11.8208(Forceware 182.08)/XP
1 gb ram
Bulduğum özellikleri yazdım.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ya ben gta 4 oynamak istiyorum da.Bu kategoride bazı yorumlarda pentium 4,1gb ram,windows xp ile çalışır mı diyenlere evet cevabı verilmiş.Yani benim sistemde çalışırmı sakın ha gidip de Can You Run It? Powered by System Requirements Lab da dene demeyin spiderman web of shadows oyununu da çalışmaz demişti şimdi yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum.Gta 4 çalışır mı acaba?

Sistemim:
Anakart:ASUS A8N5X
İşlemci:AMD Athlon 64 3200(öyle ezikki 90 nm teknolojisi ile yapılmış ama dediğim gibi gta 4 gibi oyunu çalıştırdı gta 4ü denemedim ama)
Ekran kartı:Nvidia Geforce 8500 gt 80 nm teknolojisi 512 mb ram
Bios version:60.86.41.00.68
Ekran kartı driver version:nv4_disp 6.14.11.8208(Forceware 182.08)/XP
1 gb ram
Bulduğum özellikleri yazdım.

Bu ne yaman çelişki? :D

daha öncede demiştim sana internet cafedeki bilgisayarlarda 8500 Gt var sendeki ekran kartıda bu diğer donanımlar seninkinden daha kötü açıyor ama en düşük ayarlarda
ayrıca bu sistemle spiderman web of shadows yüksek ayarlarda oynaman imkansız

Bende çok yakın bir zamanda pc topluyacağım istersen bu konuya bir bak
Karar kıldığım alacağım pcnin özelliklerini yazarım aynısından birde sen alırsın ;)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bak istersen adres veriyim gel video çekme imkanım olsaydı gösterirdim yüksek ayarlarda tabi kasma oluyor ama anca patlamalarda falan o da zaten oyundan kaynaklanıyor araştırırsan genel bir sorun o.Yüksek ayarlarda akışkan halde oynayabiliyorum yani o oyunu.Gta 4 ü de deneyecem ama çalışırsa.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bak istersen adres veriyim gel video çekme imkanım olsaydı gösterirdim yüksek ayarlarda tabi kasma oluyor ama anca patlamalarda falan o da zaten oyundan kaynaklanıyor araştırırsan genel bir sorun o.Yüksek ayarlarda akışkan halde oynayabiliyorum yani o oyunu.Gta 4 ü de deneyecem ama çalışırsa.

15-20 fpsyi akıcı olarak nitelendiriyorsan doğrudur

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hiçte öyle değil görmeden konuşma video çekme imkanım olsa çeker koyardım.Gerçekten akıcı şekilde oynanabiliyor bazı yerlerinde çok ufak kasmalar olsa da zaten low ayarlar ile high ayarlar arasında fark yok bu oyunda high sadece daha karanlık yapıyor.Low ayarlarda akıcı şekilde oynuyorum istiyorsan resimlerini çekiyim imageshacke yolluyum.Koyıyim buraya resimleri gör o zaman sistemin Can You Run It? Powered by System Requirements Lab sitesindeki resimlerinide başka bir konuda vermiştim.

dikey_fatih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR BENDE nvidia 8500gt(512 yerleşik 750 paylaşımlı) ekran kartı
2 gb ram
intel core2 quad 2.4 ghz var gta 4 kaldırırmı???
bide ekran kartım iyi mi?

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
nVidia GeForce 5500 Oynatırmı ? :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bak kardeşim öncelikle ram 1 gb ise kısa süreli zevk alırsın ,ikincisi ekran kartın oyunu kasarak kaldırır canını sıkmak istemem ama işlemcin de hiç yüksek özelliklere sahip değil, ayrıca gta 4 e benziyen oyunu kaldırıyor demişsin önemli olan oyunun değil sistem gereksinimlerinin benzemesi kaldırmaz demiyorum ama boşuna ümitlenme