Gta 3 ekran sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaaRbOn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CaaRbOn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bir sorunum var sorun şu;

gta3 indirdim sorun yoktu gayet iyidi ama oyunu oynarken kasmıyoda iz bırakarak gidiyo
hani mouse ayarlarında varya iz bırakarak gidiyo he işte ordada öyle nesneler olsun adamlar olsun
ne olursa iz bırakarak gidiyo ayarlaa baktım çözünürlük 640x420 idi bundandır dedim en yüksek olanını yaptım
(1200x600) ama hala aynı hiçbir kasma yok ama iz bırakıyor lütfen yardım edin.

sistemim;

işlemci: intel atom 32 bit
ram:2GB
ekran kartı: ıntel graphichs media accelerator 3150 - 256mb
win7 starter

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
12 Senelik oyun, tarihi eser olmuş artık hâlâ o oyunu mu oynuyorsunuz, oynamaya çalışıyorsunuz?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyunun özelliklerine girip uyuyumluluk modunu WIN XP SP3 olarak sec.

Spacebear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
12 Senelik oyun, tarihi eser olmuş artık hâlâ o oyunu mu oynuyorsunuz, oynamaya çalışıyorsunuz?

Konuya balıklama dalmış gibi olmıyım ama çoğu eski oyunlardan aldığım zevki yenilerinden alamıyorum malesef. Sorun bendede olabilir. :glare:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Konuya balıklama dalmış gibi olmıyım ama çoğu eski oyunlardan aldığım zevki yenilerinden alamıyorum malesef. Sorun bendede olabilir. :glare:

Ben zamanımı pek bilgisayar oyunlarına dökmem ama eski oyunlar yeni oyunlara göre daha dezavantajlı bence. Gerçi gönül işi zevk işi. :D

Spacebear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben zamanımı pek bilgisayar oyunlarına dökmem ama eski oyunlar yeni oyunlara göre daha dezavantajlı bence. Gerçi gönül işi zevk işi. :D

Dediğin bazı oyunlar için doğru tespit ancak GTA gibi efsane oyunlarda durum farklı. Bırak GTA 3'ü o kuşbakışı oynadığımız GTA'yı bile zevkle oynarım. Halen arada sırada Legacy of Kain felan oynuyorum. -_-

Obs, konuyu çok kirlettik sanırsam.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
pcn zorlanr gbime gelio . hc bi fikrm yok ayarlarni kurcala

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,643
görüntü ayarlarında frame limiter diye birşey vardı onu kapat birde orda 2 ayar daha vardı onlarıda kapat düzelir

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
merhaba arkadaşlar bir sorunum var sorun şu;

gta3 indirdim sorun yoktu gayet iyidi ama oyunu oynarken kasmıyoda iz bırakarak gidiyo
hani mouse ayarlarında varya iz bırakarak gidiyo he işte ordada öyle nesneler olsun adamlar olsun
ne olursa iz bırakarak gidiyo ayarlaa baktım çözünürlük 640x420 idi bundandır dedim en yüksek olanını yaptım
(1200x600) ama hala aynı hiçbir kasma yok ama iz bırakıyor lütfen yardım edin.

sistemim;

işlemci: intel atom 32 bit
ram:2GB
ekran kartı: ıntel graphichs media accelerator 3150 - 256mb
win7 starter
Oyunun türkçe yamasını indir http://www.gezginler.net/indir/gta3-turkce-yama.html Görüntü vs ayarlarını full yap, çünkü o bilgisyarda bu oyun asla kasmaz. Dha sonra ayarlar kısmından "görüntü İzleri" diye seçenek var, onu kapalı yap tamamdır

CaaRbOn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvallah saol işime yaradı