SaLvAdoR_DaLi
Öğrenci
Arkadaşlar Yeni Ekran Kartı Aldım Gt 730 128 Bit Merak Ediyorum 64 Bitmi Daha İyi Oyun Performansı Counter Strike : Global Offensive İçin Mesela ?
Ama Gt 730 Diyorum 710 Değilgt710 128bit gddr3 ile karşılatıralım dersek gt710 64bit gddr5 ise 64 bit olan alınır bence.
Teşekkürler Zaten E-Spor Oyunları İçin Mesela League Of Legends, Dota, Counter Strike : Global Offensive İçin Almıştım Onları Rahatlıkla Kaldırıyor Yeniden TeşekkürlerNvidia GT 730, medyatik bir karttır. Açalım... Nvidia'nın bu kartı diğer GTX serilerinden farklı olarak oyun için geliştirilmemiştir. Multimedya yani çoklu ortam yazılım ve uygulamalarında stabil performans için piyasaya sürülmüştür. 128-bit serisi ve 64-bit serileri arasında net bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bunların aksine 64bit gddr5 daha iyi performans sağlayacaktır. Üzgünüm ama bu bir game kart değil, görüyorum ki oyunlarla ilgilisin. Büyük haritalarda, Efektli sahnelerde, Multiplayer (Kalabalık ortamlarda) , vb. Örnekleri çoğaltabiliriz... Sistemin olası şekilde kasacaktır.