o fotoğrafın photoshop olduğu ortaya çıktı.
Evet dostum eğer öyle olduğu kanıtlandıysa benimle de paylaşıp aydınlatırsan sevinirim
o fotoğrafın photoshop olduğu ortaya çıktı.
"bir operasyon geçirdim bir ay önce. sindirim sistemimde problem vardı. o nedenle genelde meyve yiyorum. yanımda meyve getirmiştim. arkadaşıma da verdim." pohaha![]()
* Olayın hakemler, temsilciler ve kamuoyu tarafından fark edilmemesi
* maçtan bir gün sonra ortaya çıkması,
* eylemin hareketin yapıldığı kişi (Sabri) tarafından görünmemesi
* ve bu nedenle tepkiye sebebiyet vermemesi
Meireles'in cezası için hafifletici neden oldu.
İki maçlık ceza daha önce de hakem Halis Özkahya'ya tükürdüğü eylem nedeniyle üç maça çıkabilir.
Hocam bir öneriniz varsa söyleyin onu yapalım.Reyhanlı'da ki olaylar şüphesiz içinde bir zerre dahi insanlık olan herkesi üzdü.Söylemekten nefret ediyorum fakat Hayat devam ediyor maalesef.Vay arkadaş Hatay'da patlamada onca vatandaşımız hayatını kaybediyor, ülkenin geri kalanı muz peşinde.
Hocam bir öneriniz varsa söyleyin onu yapalım.Reyhanlı'da ki olaylar şüphesiz içinde bir zerre dahi insanlık olan herkesi üzdü.Söylemekten nefret ediyorum fakat Hayat devam ediyor maalesef.
Haklısın hayat devam ediyor. Benim sitemim aynı tarihte olan bir muz davasının bile bu olaydan daha çok tartışılması. Dün Hatay'da patladı o bomba. Yarın bizim yanımızda, sevdiklerimizin yanında patlamayacağının garantisini kim verecek? Genel kurmay başkanı bile olayları kınamakla yetiniyor. Ordu teröristleri izlemekle yetiniyor. "Bir koyun misali" halkımız uyumaya, tabiri caizse otlamaya devam ediyor Birilerini sesini yükseltmeli. Reyhanlı'daki kardeşlerimiz her yanı inletiyor hükümet istifa diyerek. Aynı ses muz olayının geçtiği maçta o statta bulunan taraftarlardan da çıktı. Fakat TV'lerde bu konuyla ilgili tek bir haber bile yoktu "nedense!". Hayat devam ediyor. Ama bu şekilde devam etmemeli. Ben elimden geldiğince insanları uyandırmaya çalışıyorum o kadar. Bu arada siyaset yaptığımı falan düşünmeyin. Aksine ben siyasetten nefret ederim. Ben sadece insanım.
Vay arkadaş Hatay'da patlamada onca vatandaşımız hayatını kaybediyor, ülkenin geri kalanı muz peşinde.