GSTV Irkçılık Haberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CeZZa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[video=youtube;iEbst23wnhk]http://www.youtube.com/watch?v=iEbst23wnhk[/video]

Bu da mı fotoşok :D

Ve bu adamlar kulüp binasına çağırılıp, yöneticilerle beraber olayı savunuyor. Şu adamlar bi daha stada girebilirlerse Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun yüz karası olur. Fanatikliğiniz insanlığınızı da alıp götürmesin.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
"bir operasyon geçirdim bir ay önce. sindirim sistemimde problem vardı. o nedenle genelde meyve yiyorum. yanımda meyve getirmiştim. arkadaşıma da verdim." pohaha :D

Muzun ırkçılık anlamına geldiğini bilmiyordum. Benim de siyahi arkadaşlarım var :P

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Yarın Fenerbahçe kulübü basın toplantısı düzenleyecekmiş. Meireless'in kasıkları kaşındığı için o hareketi yaptığını açıklayacaklarmış :D

[h=2]Meireles Portekiz basınına kendisini savundu: "Her erkek yolda yürürken bu hareketi yapar. Art niyetim yoktu."[/h]

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[h=1]Üzerime oynuyorlar![/h]"Her erkeğin yolda yürürken bile yapacağı bir hareketti benimki. Türkiye'ye geldiğimden beri üzerime oynanıyor. Yapılanlar bana değil kulübüme karşı."
39644844597.jpg

F.Bahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yendiği derbiden sonra şortunun üzerinden cinsel organını tuttuğu fotoğrafla gündeme bomba gibi düşen Raul Meireles, kendini savundu. Ülkesi Portekiz'de yayın yapan Sports TV'ye telefonla bağlanan Meireles olayı, "Sol arka adalemde inanılmaz bir ağrı vardı. Bacağımın üst tarafına buz tedavisi uygulanmıştı. O anda büyük bir acı içindeyken G.Saraylı oyuncuya uygunsuz bir hareket yapmak aklımın ucundan bile geçmedi. Her erkeğin zaman zaman yolda yürürken bile yapacağı bir hareketi bir fotoğrafçı yakalamış ve ortaya benim Sabri'ye karşı uygunsuz bir hareket yapmışım gibi bir kare çıkmış. Hayatım boyunca bu tür olayların içinde hiç olmadım. Ama Türkiye'ye geldiğimden beri üzerime bu tür oyunlar oynanıyor. Ama bu yapılanlar bana karşı değil kulübüme karşı. Bunu bize hep anlatıyolardı ama iki olaydan sonra buna daha çok inandım" sözleriyle anlattı.

Sabri görmedi, ceza hafifledi
Meireles'in cezası PFDK'nın bugün yapacağı toplantı sonunda belli olacak. Portekizli oyuncunun disiplin talimatının 42. maddesi uyarınca "Hareket" eylemini ihlalden "Tedbirsiz" olarak PFDK'ya sevk edildiği ortaya çıktı. Olayın hakemler, temsilciler ve kamuoyu tarafından fark edilmemesi maçtan bir gün sonra ortaya çıkması, eylemin hareketin yapıldığı kişi (Sabri) tarafından görünmemesi ve bu nedenle tepkiye sebebiyet vermemesi Meireles'in cezası için hafifletici neden oldu. İki maçlık ceza daha önce de hakem Halis Özkahya'ya tükürdüğü eylem nedeniyle üç maça çıkabilir.

Fesih yok ceza var
F.Bahçe, 20 milyon Euro maliyetle renklerine kattığı Meireles'in sözleşmesini men etmeyecek. Ancak en ağır para cezasını uygulayacak.

Kaynak:http://www.sabah.com.tr/Spor/Fenerbahce/2013/05/16/uzerime-oynuyorlar

bununki de MUZ değil "BUZ"MUŞ :)
Umarım UEFA şike dosyasını beklettiğine değeceğini düşünmüyordur.
Şapkadan daha kaç tavşan çıkacak, belki merakını gideriyordur :)
.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

* Olayın hakemler, temsilciler ve kamuoyu tarafından fark edilmemesi
* maçtan bir gün sonra ortaya çıkması,
* eylemin hareketin yapıldığı kişi (Sabri) tarafından görünmemesi
* ve bu nedenle tepkiye sebebiyet vermemesi
Meireles'in cezası için hafifletici neden oldu.

İki maçlık ceza daha önce de hakem Halis Özkahya'ya tükürdüğü eylem nedeniyle üç maça çıkabilir.

ceza vermeye maçamız yemiyor deseler daha basit olurdu...

Türk futbolunun içinde çırpındığı pisliğin en büyük sorumluları TFF ve onun kurullarıdır....

bu dünyada güçleri var ama ya öbür taraf ? o kadar kişinin ahını alıyorlar.. yazık...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
her şeyi geçtim ırkçılık yapıldı çok kötü vs.vs. diyip duranlar var.gelmiş bir de inadı inadına kanıtlamaya çalışıyorlar ? nasıl bi mantık anlamıyorum.
ben yapıldığına inanmak istemiyorum.

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vay arkadaş Hatay'da patlamada onca vatandaşımız hayatını kaybediyor, ülkenin geri kalanı muz peşinde.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Vay arkadaş Hatay'da patlamada onca vatandaşımız hayatını kaybediyor, ülkenin geri kalanı muz peşinde.
Hocam bir öneriniz varsa söyleyin onu yapalım.Reyhanlı'da ki olaylar şüphesiz içinde bir zerre dahi insanlık olan herkesi üzdü.Söylemekten nefret ediyorum fakat Hayat devam ediyor maalesef.

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam bir öneriniz varsa söyleyin onu yapalım.Reyhanlı'da ki olaylar şüphesiz içinde bir zerre dahi insanlık olan herkesi üzdü.Söylemekten nefret ediyorum fakat Hayat devam ediyor maalesef.

Haklısın hayat devam ediyor. Benim sitemim aynı tarihte olan bir muz davasının bile bu olaydan daha çok tartışılması. Dün Hatay'da patladı o bomba. Yarın bizim yanımızda, sevdiklerimizin yanında patlamayacağının garantisini kim verecek? Genel kurmay başkanı bile olayları kınamakla yetiniyor. Ordu teröristleri izlemekle yetiniyor. "Bir koyun misali" halkımız uyumaya, tabiri caizse otlamaya devam ediyor Birilerini sesini yükseltmeli. Reyhanlı'daki kardeşlerimiz her yanı inletiyor hükümet istifa diyerek. Aynı ses muz olayının geçtiği maçta o statta bulunan taraftarlardan da çıktı. Fakat TV'lerde bu konuyla ilgili tek bir haber bile yoktu "nedense!". Hayat devam ediyor. Ama bu şekilde devam etmemeli. Ben elimden geldiğince insanları uyandırmaya çalışıyorum o kadar. Bu arada siyaset yaptığımı falan düşünmeyin. Aksine ben siyasetten nefret ederim. Ben sadece insanım.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Haklısın hayat devam ediyor. Benim sitemim aynı tarihte olan bir muz davasının bile bu olaydan daha çok tartışılması. Dün Hatay'da patladı o bomba. Yarın bizim yanımızda, sevdiklerimizin yanında patlamayacağının garantisini kim verecek? Genel kurmay başkanı bile olayları kınamakla yetiniyor. Ordu teröristleri izlemekle yetiniyor. "Bir koyun misali" halkımız uyumaya, tabiri caizse otlamaya devam ediyor Birilerini sesini yükseltmeli. Reyhanlı'daki kardeşlerimiz her yanı inletiyor hükümet istifa diyerek. Aynı ses muz olayının geçtiği maçta o statta bulunan taraftarlardan da çıktı. Fakat TV'lerde bu konuyla ilgili tek bir haber bile yoktu "nedense!". Hayat devam ediyor. Ama bu şekilde devam etmemeli. Ben elimden geldiğince insanları uyandırmaya çalışıyorum o kadar. Bu arada siyaset yaptığımı falan düşünmeyin. Aksine ben siyasetten nefret ederim. Ben sadece insanım.

Hocam Yayın yasağı vardı,haber yapamadılar,çoğu insanın Reyhanlı'da neler olduğundan tam olarak haberi olmadı.Hocam güya failleri yakalanmış. Genelkurmay başkanı Necdet Özel'in yapabileceği bir şey yok. Kendisi Başbakanın emri altındadır.
Terörist konusu da yine hükümetin bir anlaşması vardır detaylarını bilmediğimiz,o yüzden müdahale edilmesi istenmiyor.Emir komuta zinciri malum.
Reyhanlı konusunda şahsım adına oradaki kardeşlerime destek olmak amacıyla 18 Mayıs'taki eyleme katılacağım.(inşAllah kimsenin propagandası haline dönmez).

-----------
Bu arada bundan bir kaç sene evvel,çok değil. 3-4 metre önümde ses bombası patladı. Kulaksız'dan Okmeydanı metrobüs durağına yürürken.O olay anında sesin ve yakınlığım etkisiyle. E korku da var tabi dizlerimin bağı çözülmüştü,Allah'tan ses bombasıydı. :)

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12

reyhanlı ile ilgili mesajlarınızı (tabiiki daha önemlidirde) spor bölümünde değil forumun ilgili bölümüne yazabilirsiniz
burada ki sıkıntımız futbol terörününde doğmuş ve gelişmekte olduğu endişesidir
kısaca...