GSM OperatörümdenŞikayetçiyim Çünkü!!!

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
eskiden cep telefonu yoktu, çok rahat buluşbiliyorduk eş dostla... cep telefonu vs. çıktı dibindeki adamla buluşamıyorsun.. ilk önce bunu çözsünler :D :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
1.5 saattir telefon defterimi turkcell'le senkronize etmeye çalışıyorum fakat önce bağlanıp sonra system error diyo. sinir oldum. hadi bea turkcell yapma böyle bıktım senden

ferotti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NecronomicoN dedi ki:
1.5 saattir telefon defterimi turkcell'le senkronize etmeye çalışıyorum fakat önce bağlanıp sonra system error diyo. sinir oldum. hadi bea turkcell yapma böyle bıktım senden

valla ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hiç de sorunum olmadı.

Melih_78

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam Arkadaşlar Bende Vodafone'ndan Şikayetçiyim.Bu Vodafone'nda Hiç Bedava Kontur Kampanyası Falan Yok Neyse Konuya Gelelim. Cep Öğrenci Kampanyasında Eklediğin 10 numarayla Konusmanın 5 Dksı 1 Kontur Tamam Buna Lafımız Yok. Ama Yüklediğin Kontur Kadar Sms Kampanyasında Hile Yapıyorlar. Ben Yeni Vodafone Kullanıcısıyım Hattıma 100 Kontur Yukledim Ve Doğal OLarakta 100 Sms Hakkım Var. Ama Ben Bu Sms Lerden Kac Tane Kaldığını Öğrenmek İçin Sms Yazarak 7514'e Gondermem Lazımmış VE Bu Hizmette Ücretliymiş. Yani Söyleymiş Gonderdikten Sonra Bundan Emin Oldum Kac Sms'in Kaldığını Öğrenmen İçin Bile Senden 1 Sms Ni Alıyorlar. Mesela Senin 98 Sms Olduğunu Sanıyorsun Ama Öğrenmek İçin Sms YAzıp 7514 E Gonderdiğinde 97 Sms'in Kalmış Oluyor. Yani Tam Bi Ş....'Lik Yapıyorlar. Düşünsenize Arkadasşlar Sana Verilen Sms'İnden Kac TAne KAldığını Öğrenmek İçin Bile Ücret(Sms) Talep Ediyorlar. Bu Kadar Mantıksız Birşey Olurmu.

Önceki Hattım Turkcell'Di Herşeyinden Memnundum.Turkcelde Hiç Değilse Yüklediğin Kontur Miktarından Ayrı 5 Te Birini Sana Bedava Olarak Veriyorlar(Yani 100 Kntre 20 Kntr, 250 Kntre 50 Kntr Vss). Heleki Tarifen Kamucell İse Yaşadın. Tüm Kamucell'lilerle Konusmanın DAkikası 1 Kontur.Ayrıca Bi Seferde 250 Kontur Yuklersen Sana Ayrıdan 125 Bedava Kontur Veriyorlar.Böylece Toplam Konturun 425 Oluyor.Yani 250+125+50=425 Ne Güzel Bişi. Şimdiye Kadar Türkcell'in Tek Bi Dezavantajını Gordum.Sms Kampanyası. Sms Hakkında Hiç Bir Türlü Cazip Teklif Yapmıyorlar.Bedava Sms Miş Rüya Gibi.Nese Arkadaşlar Böle İşte.

Şimdi Diceksiniz Turkcell Senin İçin İyiydide Neden Vodafone Gectin.Bu Sorunun Cevabınıda Veriyim.Arkadaşlar Ben Üniv Ispartaya Gidiyorum Ailemden Uzak Kalıcam. Ailemle Rahatca KOnusmak İçin Vodafone Almak Zorunda Kaldık Su An Ailede Herkes Vodafone Sırf Birbirimizle Daha Fazla Konusmak İçin.5 Dksı 1 Kontur Olduğu İçin.Başka Hiç Birşey İçin Değil Zaten Doğru Düzgün Başka Hiç Bi Avantajı Yok.

Napalım Arkadaşlar İşte Bole. Kim Derdiki Bir Gün Vadafone Muhtaç Kalcam. ^^

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Avea Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinin hiçbir yerinde çekmiyor !!!