Gs Tv kapandı!

anamur

Asistan
Reaksiyon puanı
3
beyler burayı kahvehaneye cevirmişiniz yaw..

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ahaha Tv yayını sizin neyinize be :D ve gs lilere bişey sorucam F5 nedemek formula 5 mi?

MordanAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamuoyuna Duyuru: Galatasaray Televizyonu

Galatasaray Televizyonu bugün saat 18.00 itibarıyla tekrar yayın hayatına başlamıştır.

Yaklaşık 2 gün boyunca yayınlarına ara veren GS TV’nin yeniden faaliyete geçmesinde rol oynayan başta Ulaştırma Bakanlığı olmak üzere, Türksat yetkilileri ve Radyo Televizyon Üst Kurulu yönetimine anlayış ve desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, yaşanan bu kesintinin tekerrür etmemesi doğrultusunda her türlü tedbirin alındığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

++

Galatasaray TV Yeni Uydu Değerleri

17 Kasım 2008 saat 18.00 itibarı ile yeniden yayına başlayan Galatasaray TV, bundan böyle yeni uydu değerleri üzerinden izlenebilecektir. Buna göre GS TV artık Turksat 1C uydusundan 10970, vertical, 30000, fec5/6 verileriyle yayınlarına devam etmektedir.

Ayrıca D-Smart 44. kanaldan izleyenlerine ulaşan televizyonumuz bugünden itibaren aynı platformun 81. kanalından yayınlarına devam edecektir.

kaynak : galatasaray.org

BİLGİNİZE ..

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ard arda yorum yazmayalım, oratmı gerecek yorum hiç yazmayalım kanımca.

MordanAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok pardon cevap hakkımı kullanıyorum.

Önceki mesajlarda baya bi geren (gerenler) var. Hatta okudum GERİLMİŞ bile benimki mi sadece ortamı germeye yönelik mesaj oldu !