Gruplaşma yok

Reaksiyon puanı
0
TAMAM itiraf ediyorum gruplaşma yok. Ama çok soguksunuz. Ben kenarda kalmaya alışkın biri değilim. biide isot Aydoğan ın dediğinin teknoloji bilgim hakkında olup olmadıgını sormuş üç senedir meslek lisesinin bilgisayar bölümünde okuyorum. Ama olabilirde niye tersledi anlamadım zaten bide pesi nin sen ben troy grup olalım çağrısına çoooook sevindim saol.
BU ARADA İLK KONUMUN BU KADAR DİKKAT ÇEKMESİNEDE SEVİNDİM

Düzenleme: Başlık "gruplaşma yok" iken "Gruplaşma yok" olarak değiştirildi.

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kardeş iyi de ben pek hoşlanmadım yanlız bu konudan, sanki böle milleti gaza getirme kokusu var mesajda.

bak yanlış anlama amacım seni kırmak değil, o konu kapandı zaten, üstelik kapatılan bir konunun tekrar gündeme alınması da (iyi niyetli de olsa) pek hoş bir durum olmasa gerek.
saygılar..

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
117 mesajın olmuş hâlâ kurallara uymuyorsun. :D
Seni kenarda bırakmayız merak etme :) Bütün herkes şakır şakır konu açıyor yorum yazıyor. Konuları kaçırmadan yetişsen harika olur. :D

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Volkan Taş dedi ki:
Konuları kaçırmadan yetişsen harika olur. :D
Kırılma noktası burası işte.Önceki forumdan beni hatırlayan nerdeyse kimse yoktur mesela.Çünkü o zaman düzenli olarak takip etmiyordum(edemiyordum) konuları.
Sıcağı sıcağına konuları takip etmek önemli ;)

isot

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Konulara katilmakta önemli.

kübra alioğulları sevindim dusuncelerini degistirdigine.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Üstünüze alınmayın ama bilgisayar bölümünde okuyupta adam akıllı bilgisayar bilgisi olan adam daha görmedim.(önceden bilenler hariç) :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
diyelim ki ben x, y, z ile ...gruplaştım. n'olcak :) bir başkasına saygısızlık yapmadığım sürece,o kişinin haklarını koruduğum hatta çiğnemediğim sürece...
ama yok öyle birşey..( yani gruplaşma )bir de olsun yani :D :D geçin bunları arkadaşlar :)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
gülmeye eylenmeye geliyoruz arada ağlaşıyoruz arada kzışıyoruz arada gülüşüyoruz arkadaş edinmek kişinin elinde olan bir şeydir ;)

Reaksiyon puanı
0
TuningMert dedi ki:
Üstünüze alınmayın ama bilgisayar bölümünde okuyupta adam akıllı bilgisayar bilgisi olan adam daha görmedim.(önceden bilenler hariç) :D
Olabilir zaten bilgisayarı seven insanların daha çok bilgisi vardır bilgisayar okuyanlardan ama bende sadece birazda olsa bilgim var demek istedim dışarı dolu bilgisayarcı ve süper bilenlerde var ama bu diplomaya bakıyo bence benden daha çok bilgisi olan kişidense diplomam var diye az bilgili beni tercih ederler diye düşünüyorum haksız mıyım?

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
evet burdan cıkaracagımız ders anlamadan dinlemeden konu acmıyacakmışız

bir de celikğe selamlar :D :D

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
seçiL dedi ki:
gülmeye eylenmeye geliyoruz arada ağlaşıyoruz arada kzışıyoruz arada gülüşüyoruz arkadaş edinmek kişinin elinde olan bir şeydir ;)

:) ben arkadaş istiyoruum!!
bu karışılıkta iyi gider yani..
:) :)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
kübra alioğulları dedi ki:
TuningMert dedi ki:
Olabilir zaten bilgisayarı seven insanların daha çok bilgisi vardır bilgisayar okuyanlardan ama bende sadece birazda olsa bilgim var demek istedim dışarı dolu bilgisayarcı ve süper bilenlerde var ama bu diplomaya bakıyo bence benden daha çok bilgisi olan kişidense diplomam var diye az bilgili beni tercih ederler diye düşünüyorum haksız mıyım?
Diploma + fakat herzaman değil bu düşünce bir dereceye kadar doğru olabilir ama, aslında mesleklerin pek azı diploma ile yakından ilişkilidir daha çok kültürlü iyi yetişmiş yetenekli deneyim sahibi tercih edilir ... Yanii kendini geliştirmektir.çünkü işi diploma yapmıyor.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Şşş Seçil uyandırma insanları, bırak heba etsinler en verimli yıllarını okullarda ders notu peşinde, sahte gönül senetlerinden menkul kıymetler borsasında...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Bazı mesleklerde diploma olması iyi - diğerlerinde bir faydası yok - zaman kaybı bile oluyor - normal bir şirkette yetişsen çok daha iyi meslek sahibi oluveriyorsun...
Üniversitenin öğretemeyeceği şeyler var ticaret yapmak, işadamı olmak gibi, bunlar hayat okulunda öğrenilecek şeyler. Ama altyapı kazanmak açısından muhakkak okunmalı hoş Türkiye'de ne kadar veriliyorsa
Berkin dediğin gibi üniversitenin en güzel yanı özgür olmak ve yaşasın kantin muhabetleri :) :D şimdi söyleyin haksızmıyım ::)

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Şşş Seçil uyandırma insanları, bırak heba etsinler en verimli yıllarını okullarda ders notu peşinde, sahte gönül senetlerinden menkul kıymetler borsasında...
sınav filminde de geçiyor böle bi konuşma.rehber öğretmenle okan bayülgen arasında..
anında yakaladım olayı dimi?

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Okul kantinlerini severim, işime yarayan ve işlerine yaradığım birçok insanla tanışmama vesile olmuştur.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
biz daha ne yapalım kübra... bak bu açtığın konuda hit oldu..sen soğuk durmsan... bir kenardan bize öyle bakmasan keşke.... bundan sonrası sana kalmış...sakın kimseyi suçlama artık ...:)
gel bize katıl bize :D hem oyuna hem söze :D türkü söyleyip oy oy :D oynayalım loy loy :D :D

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Filmi izlemedim, bilemiyorum.
bugüne kadar 100 lerce (abartısız) film izlemiş birisi olarak tavsiyemdir.
10 üzerinden 9,99 yani..
0,01 de olsun artık o kadar! :)

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
seçiL dedi ki:
biz daha ne yapalım kübra... bak bu açtığın konuda hit oldu..sen soğuk durmsan... bir kenardan bize öyle bakmasan keşke.... bundan sonrası sana kalmış...sakın kimseyi suçlama artık ...:)
gel bize katıl bize :D hem oyuna hem söze :D türkü söyleyip oy oy :D oynayalım loy loy :D :D
Gerçekten de öle.
mesela ben açmış olaydım, konu ilgi görmediği için kapatılırdı..
anlamadım ki ne yapmak lazım, dikkat çekmek için?

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
doctor dedi ki:
seçiL dedi ki:
Gerçekten de öle.
mesela ben açmış olaydım, konu ilgi görmediği için kapatılırdı..
anlamadım ki ne yapmak lazım, dikkat çekmek için?
dikkat çekmeye çalışarak dikkat çekmeyin :D ;D

dikkat çekmek için yazılarını okutacaksın ::) reklamın iyisi hemen satılır ::)

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
haklısın hiç böyle düşünmemiştim!!!

puahahhahahaha!! :)

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Tolstoy değil Dostoyevski.
Kübra sana özelden de meşaz attım, senin niyetin arkadaş bulmak değil gündem olmak gibime geliyor sadece. Ben sadece ana sayfada saçma sapan konular görmek istemediğimi buradan belirtmek istiyorum. Buradan yetmiş milyona sesleniyorum hatta, forumu iyice chate çevirmeyelim. Forum için sizin en hayırlınız, en çok paylaşımda bulunanınızdır. Üstünlük ancak katılım iledir. Yerim lan ben sizi ahaha :D

Reaksiyon puanı
0
Ya ben çok giremiyorum. Diyarbakır dayım zaten buranın sıcağı insanı bunaltıyo bide çok fazla işim oluyo girmeye çalışırım.
Ayriyetten amacım ne gereğinden fazla arkadaş bulmak nede insanları sıkmak nede çok fazla dikkat çekmek .Tahmin ettiğiniz kadar kötü bi insan değilim.

robokep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
seçiL dedi ki:
TuningMert dedi ki:
Diploma + fakat herzaman değil bu düşünce bir dereceye kadar doğru olabilir ama, aslında mesleklerin pek azı diploma ile yakından ilişkilidir daha çok kültürlü iyi yetişmiş yetenekli deneyim sahibi tercih edilir ... Yanii kendini geliştirmektir.çünkü işi diploma yapmıyor.
Ama malesef diplomasıyda olmuyor :S

Reaksiyon puanı
0
robokep dedi ki:
seçiL dedi ki:
TuningMert dedi ki:
Ama malesef diplomasıyda olmuyor :S
katılıyorum