Greenbox Logo Maker

onraltn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar, foruma yeni katilmis bulunuyorum ve affiniza siginirak ilk mesajimda bi yardim talebinde bulunuyorum. Somurucu bir insan degilimdir. Yanlis anlasilmasin lutfen :happy:

Greenbox Logo Maker'la yaptigim transparan logolari .jpg moduna donusturmek istiyorum. Ne denediysem olmadi. Screenshot aliyim dedim ama logo transparan iste. :wassat: Onerilerinizi bekliyorum arkadaslar?? :wacko:

Alesstyle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam png olarak kaydedin daha sonra photoshopta yeni bir layer açarak o layerı istediğiniz renge boyayın böyle arkaplanda istediğinizz rengi elde etmiş olursunuz "hocam ben photoshop bilsem orada logo yapardım zaten..." diyorsanız bana gönderin ben hallediyim...

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
jpeg transparan içeriği desteklemez, PNG ve GİF bu işi yapar, GİF de çok kaliteli değildir, arkadaşın söylediği gibi PNG ile yapman en hayırlısı :)

onraltn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben photoshop bilsem orada logo yapardım zaten... yolluyorum :innocent:

onraltn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
jpeg transparan içeriği desteklemez, PNG ve GİF bu işi yapar, GİF de çok kaliteli değildir, arkadaşın söylediği gibi PNG ile yapman en hayırlısı :)

biraz cahil kaldim saniyorum. program .pgn formatinda kayit yapmiyor. ben anca uzantisini degistirerek turu degistirebiliyorum.

Alesstyle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben photoshop bilsem orada logo yapardım zaten... yolluyorum :innocent:

Bu normal hali png dir ve tranparandır ayrıca hafif bi gölge ekledim ;)
f_logom_2abe117.png

Buda 300*200 ikiside png-24 yani en kaliteli formatta kaydedildi istediğiniz gibi...

f_logo2m_20d7736.png

onraltn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah hocam cok sagolasin, valla ne kadar tesekkur etsem az :)