- Reaksiyon puanı
- 3,844
Doğrudur ??En iyi @_Zaur_ biliyor abi. Bu kızın meneşi Rus ya . Zaur'un topraktan.
Doğrudur ??En iyi @_Zaur_ biliyor abi. Bu kızın meneşi Rus ya . Zaur'un topraktan.
Bugün güzele doyduk sağolun varolun. Bu konuda paylaşılan hiç bir kızla birlikte olmazdım..Bak abi bu kız daha güzel;
Zekayla güzellik ters orantılı oluyor (ÇOĞUNDA)Şöyle hareketler yapmasalar olmuyor mu guzum ??
Doğrudur tabi ama farzet böyle bir kızla olsan bile çok zor yani bu ülkede. Laf atanı olur bakanı olur illaki birşeyler olur. Onu da herkes yapamaz ben yapamam şahsen kafayı yerdim.Bugün güzele doyduk sağolun varolun. Bu konuda paylaşılan hiç bir kızla birlikte olmazdım..
Karıncaya kıyamayan ben suç makinası olurdum. Bu kızlar temiz değilki. Temiz erkekler temiz kadınlara temiz kadınlar temiz erkeklere yakışır.Doğrudur tabi ama farzet böyle bir kızla olsan bile çok zor yani bu ülkede. Laf atanı olur bakanı olur illaki birşeyler olur. Onu da herkes yapamaz ben yapamam şahsen kafayı yerdim.
Çok doğru tabi. ?? Tıpkı ömürcek adamdaki söz gibi ben amca mı demişti büyük güç büyük sorumluluk getirir. Buna yakın birşey. ??Karıncaya kıyamayan ben suç makinası olurdum. Bu kızlar temiz değilki. Temiz erkekler temiz kadınlara temiz kadınlar temiz erkeklere yakışır.
Abi çok doğru dedin. Biriyle ilişkide olmak çok sorumluluk gerektiren bir şey. O yüzden gerek yok.Doğrudur tabi ama farzet böyle bir kızla olsan bile çok zor yani bu ülkede. Laf atanı olur bakanı olur illaki birşeyler olur. Onu da herkes yapamaz ben yapamam şahsen kafayı yerdim.
Şu ülkede büyük bir keko sorunu var geçen gün okul yolunda 8-9 bebe bıçak çekti hayır zaten sinirimdeydim arkaya ayağı vurup kovalıyor gibi yaptım dağıldılar sinek gibiler nefret ediyorumDoğrudur tabi ama farzet böyle bir kızla olsan bile çok zor yani bu ülkede. Laf atanı olur bakanı olur illaki birşeyler olur. Onu da herkes yapamaz ben yapamam şahsen kafayı yerdim.
Bide çok güzelse 2 katı düşün belki 10. ?Abi çok doğru dedin. Biriyle ilişkide olmak çok sorumluluk gerektiren bir şey. O yüzden gerek yok.
Sabah günaydınlar gece iyi geceler falan ohooo zaten sınırlı İnternet onuda buna mı harcayacaz ?Abi çok doğru dedin. Biriyle ilişkide olmak çok sorumluluk gerektiren bir şey. O yüzden gerek yok.
Onların da bir kısmı güzel kızları etkileyebiliyor. ???Şu ülkede büyük bir keko sorunu var geçen gün okul yolunda 8-9 bebe bıçak çekti hayır zaten sinirimdeydim arkaya ayağı vurup kovalıyor gibi yaptım dağıldılar sinek gibiler nefret ediyorum
Gırgır yapıyoruz. ?Ahaha. Konu 100 mesajı geçmiş 1 günde. Ne sohbet dönmüş kaçırdım. ?
Onların da bir kısmı güzel kızları etkileyebiliyor. ???
Ekli dosyayı görüntüle 178353
Bir insanı tipiyle niye ötekileştiriyorsun ha? Seni SJW'lerin eline vereceğim. Dövsünler bir güzel .
Kadere bak Utku abeyy kadere bakk
Eee sen niye adamın tipine laf ettin şimdi ben kıza demiştim ??Bir insanı tipiyle niye ötekileştiriyorsun ha? Seni SJW'lerin eline vereceğim. Dövsünler bir güzel .
"Bir insanı" dedim ben .Eee sen niye adamın tipine laf ettin şimdi ben kıza demiştim ??
Bak abi ikimizinde verirler SJW lere mahvoluruz dur etme"Bir insanı" dedim ben .
Güzel taktik ??YouTube kanalımda bir sürü karı kız var. Takip edin .
www.youtube.com/@phanmetal
Bu konu hep benim planimdi.
@Developer Banlanmak isteyenlerin listesi hazır mı abi?
Demiştim size dış güçler bizi ve olayları yönetiyor diye. ?Bu konu hep benim planimdi.
Listenin başını sen çekiyorsun ben de bayrak sallıyorum yanında.Bu konu hep benim planimdi.
En masumunuz benim puu sizeListenin başını sen çeliyorsun ben de bayrak sallıyorum yanında.