- Konuyu başlatan
Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Arkadaşlar yine Noluyor ??????Hocam merak ettirmeyin yavvv
Arkadaşlar yine Noluyor ??????Hocam merak ettirmeyin yavvv
Hiiiiç @Utku92 hocam siz atıp silin bişey olmaz ??Arkadaşlar yine Noluyor ??????
Tüm seriyi izledim bidaha izlemek için güç topluyorum inşallah Bi ara7. ve sonraki filme hiç bakma gereği duymadım. Nedense hiç izleyesim gelmedi.
Aman Sedef hocam sözlümden kırmayında isterseniz karate yapınÇocuklar ders sırasında konuyu saptırmayın bana kung fu yaptırmayın ???
Tüm seriyi izledim bidaha izlemek için güç topluyorum inşallah Bi ara
İnsafsız bir hocayım dedim gözyaşınıza bakmam dedim ben iyi geliyor uçan tekme ???Tüm seriyi izledim bidaha izlemek için güç topluyorum inşallah Bi ara
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende yegenlerimin büyümesini bekliyorum onlarla izleyecem baştan ?
Aman Sedef hocam sözlümden kırmayında isterseniz karate yapın
Adıda yeter hocam tek Google a bakar, ??Geliyor ama umarım sıkıntı olmaz. En kapalılardan seçtim. ???
Anlamadım??Geliyor ama umarım sıkıntı olmaz. En kapalılardan seçtim. ???
Hanım ablamız kimdir hocam ?
Bu listeyi 10 a katlar diye bu kızı eklemek istedim. Instagram da en kapalı resimlerinden ekledim. ????Anlamadım??
He ben kızı görmeden yazıyı gördüm ondan sordum ?Bu listeyi 10 a katlar diye bu kızı eklemek istedim. Instagram da en kapalı resimlerinden ekledim. ????
Tamam arkadaşlar yeto ?Hanım ablamız kimdir hocam ?
Saten Harry Potter dışında Emma Watson'un çok iyi diyebileceğimiz bir şeyi yok.H
Bence Emma Watson Harry Potter etkisi ile bu kadar begeniliyor hermione granger karakterinden dolayı diye düşünüyorum
Şey de iyiydi kız ya neydi onun adı.. Dur bulup geliyorumSaten Harry Potter dışında Emma Watson'un çok iyi diyebileceğimiz bir şeyi yok.
Hz. Nuh'ta performansı normaldi, Güzel Çirkin'de de hiç ilgi çekici bir yanı yoktur.
Bu kadın güzel değil abi. Beğenmedim hiç.
Hah buldum colony filmi harika bir film izlemediyseniz tavsiye ediyorum ?Şey de iyiydi kız ya neydi onun adı.. Dur bulup geliyorum
Nasıl hocam ya? Neyse geyik yeter ben bu konunun bildirimlerini kapıyorumBu kadın güzel değil abi. Beğenmedim hiç.
Yok abi kalsın ya ??Instagram yazıyorum fazlasını görmek isteyen ekleyebilir. ???? @katerina.soria
Kapa vallahi kendimi kapatacam sonunda ha.. İlla bir çıplak kadına bağlanıyor konular yaNasıl hocam ya? Neyse geyik yeter ben bu konunun bildirimlerini kapıyorum
Ben asla geyik yapmam ve Utku abinin attığı kadın da güzel değil. Neresini beğendin onu bilmiyorum.Nasıl hocam ya? Neyse geyik yeter ben bu konunun bildirimlerini kapıyorum
Kişiye göre değişir bana göre listeyi 10 a katlar.Ben asla geyik yapmam ve Utku abinin attığı kadın da güzel değil. Neresini beğendin onu bilmiyorum.
Hocam storye bi tıkladım...Instagram yazıyorum fazlasını görmek isteyen ekleyebilir. ???? @katerina.soria
Güzel kadınların çoğu nedense yarı çıplak çok kişi ilgilendiğinden dolayı sanırım. ??Kapa vallahi kendimi kapatacam sonunda ha.. İlla bir çıplak kadına bağlanıyor konular ya
Ucuz malın alıcısı çok olur ?Güzel kadınların çoğu nedense yarı çıplak çok kişi ilgilendiğinden dolayı sanırım. ??
Bak abi bu kız daha güzel;Kişiye göre değişir bana göre listeyi 10 a katlar.
Şöyle hareketler yapmasalar olmuyor mu guzum ??Bak abi bu kız daha güzel;
Bu kızı da biliyorum ??Bak abi bu kız daha güzel;
En iyi @_Zaur_ biliyor abi. Bu kızın meneşi Rus ya . Zaur'un topraktan.Bu kızı da biliyorum ??