- Reaksiyon puanı
- 6,518
Ben kendim ucube gibiyim ama Gal Gadot (koca karı ilacı gibi ismi var saten) güzel değil.Değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
0 yetenek %100 güzel ??
Ben kendim ucube gibiyim ama Gal Gadot (koca karı ilacı gibi ismi var saten) güzel değil.Değil mi
0 yetenek %100 güzel ??
Koca karı ilacı mı hahahahaha hahahaha ???????Ben kendim ucube gibiyim ama Gal Gadot (koca karı ilacı gibi ismi var saten) güzel değil.
Yahudi olduğundan isim böyleBen kendim ucube gibiyim ama Gal Gadot (koca karı ilacı gibi ismi var saten) güzel değil.
Yahudi olduğundan isim böyle
Konu dini, ırkı, ismi değil. İddia ettiğin olmayan güzelliği .Yahudi olduğundan isim böyle
"Gal Gadot (koca karı ilacı gibi ismi var saten)" diyen ben değildimKonu dini, ırkı, ismi değil. İddia ettiğin olmayan güzelliği .
İbranice'de verilen adı "dalga" ve soyadı "nehir kıyıları" anlamına gelir.Ne demek ki ismi?
Benim için onun adı Wonder soyadı women ???"Gal Gadot (koca karı ilacı gibi ismi var saten)" diyen ben değildim
İbranice'de verilen adı "dalga" ve soyadı "nehir kıyıları" anlamına gelir.
Şimdi sen dedin ki bu karı hariç hepsine bin basarım. Çirkinlik olarak mı dedin bunu? Çünkü Gal Gadot (sanki dul avrat otu gibi ismi var saten ) güzel değil ."Gal Gadot (koca karı ilacı gibi ismi var saten)" diyen ben değildim
İbranice'de verilen adı "dalga" ve soyadı "nehir kıyıları" anlamına gelir.
Wonder Woman'di ilk filimde.Benim için onun adı Wonder soyadı women ???
Yok, ben mimiklerini beğeniyorumŞimdi sen dedin ki bu karı hariç hepsine bin basarım. Çirkinlik olarak mı dedin bunu? Çünkü Gal Gadot (sanki dul avrat otu gibi ismi var saten ) güzel değil .
Ay ölüyorum yorumlara ya ??? hahahahahhaha günlük dozun üstüne çıktım karnım ağriiiii?? dul avrat otuna koptum ???Şimdi sen dedin ki bu karı hariç hepsine bin basarım. Çirkinlik olarak mı dedin bunu? Çünkü Gal Gadot (sanki dul avrat otu gibi ismi var saten ) güzel değil .
Wonder Woman'di ilk filimde.
İkinci filmde Wonder Childern'dı .
İnek la bu. Burnunda demire baksana
Böyle inek vardı da biz mi yemedik .İnek la bu. Burnunda demire baksana
Önce sütünü iç bari ? ? ?Böyle inek vardı da biz mi yemedik .
Tövbe tövbe .Önce sütünü iç bari ? ? ?
Bu kadın listede ki bir çok isimden güzel bence
Bu o zaman en güzel erkekler listesi olmuş ?Fotolarına bakıp analiz yapcam şimdi
1- Dilbara diyorsunuz ama çinli asyalı tarafta tüm erkekler buna benziyo. Bembeyazzzz
2- Emma erkek tipi var adamda. Samsung Galakxsi Tab 3 reklamı gibi kutunun içinden herşey çıkabilir.
3- Kristen- valla çoğu fotolarında erkeğe benzettim ?
4- Bu da erkek yahu
5- Elendi erkek adam
6- Kestiremedim hangisinden zaten öyle zamandayız ki ayırt edilemiyo yüzüne gözüne bakınca?
7- Erkek
8- öööğğğğkkkhhhh Buneee
9- ıııı sanki sanki bana bişeyler oldu yutkunamadım. Erkek olsa bile kabül ?
10- Uzaylı lan buuu ???
Kendi yazdıklarımı incelersem sanırım erkek suratı görmekten bunalmışım gibi geldi.
Ehh buna da şükür. Gözleri görmeyen adamlar var. Keşke sağlıklarına kavuşsaydılar.
Zaur iyi değil gördüğüm kadarıyla.Bu o zaman en güzel erkekler listesi olmuş ?
Hocam bunun neresi erkek ya yemeyin bizi gayet iyi.4- Bu da erkek yahu
Buraya bir tane kadın atarım en iyisini koyamazsınız iddia ediyorum. ??
At abi at. Gözümüz gönlümüz açılsın.Buraya bir tane kadın atarım en iyisini koyamazsınız iddia ediyorum. ??
Bence Emma Watson Harry Potter etkisi ile bu kadar begeniliyor hermione granger karakterinden dolayı diye düşünüyorumEmma Watson dışında çöp
Emma Watson dışında çöp
Hermione Granger'da güzel şimdi ama.H
Bence Emma Watson Harry Potter etkisi ile bu kadar begeniliyor hermione granger karakterinden dolayı diye düşünüyorum
Ohooo abi sen bu kafayla zor evlenirsin Bi kadın beğenmedinİnek la bu. Burnunda demire baksana
Ya harry potter yine izlemem gerek ??Hermione Granger'da güzel şimdi ama.
Hocam merak ettirmeyin yavvvBuraya bir tane kadın atarım en iyisini koyamazsınız iddia ediyorum. ??