Yardım Grand Theft Auto V: Türkçe Yama

Bu konuyu okuyanlar

Mevlutkuzu73

Öğrenci
Cezalı
Katılım
5 Mayıs 2019
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
19
Kurulumun yaması GTA TR ekibi tarafından hazırlanan, Grand Theft Auto V'in %100 tüm metinleri kapsayan çeviri yaması. TechnoGame ekibinin uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve Türkçe'ye çevirdiği oyun yaması, GTA 5'in PC'ye çıkışından kısa bir süre sonra yayınlandı. Uzun süredir beklediğimiz yamanın kapsadığı çeviriler: ana görevler, yan görevler, rastgele olaylar, görev harici telefon görüşmeleri, karakter geçişindeki olaylar, sokakta rastgele konuşan insanlar, tüm SMS mesajları, tüm E-Posta mesajları, metin tabanlı internet siteleri, terapist bölümleri, sinema filmleri, TV programları, menü, yönetmen modu, video modu, aktivite menüleri, girilebilen dükkanların menüleri, başarımlar, tur otobüsü ile Vinewood turu, online oyun modları, online oyun menüleri, GTA Online Creator, heist görevleri, tüm online DLC'ler. Oyuna gelen güncellemeler sebebiyle GTA: Online'ı oynayabilmek için yalnızca oyunun orijinal dosyaları olması gerektiğinden, Türkçe Yama'nın GTA: Online çevirileri kaldırılmış ve sadece hikaye modunu kapsayacak hale getirilmiştir.
Yalnızca Windows platformuyla; Steam, Epic Games ve Rockstar Games Launcher sürümleriyle uyumludur. Oyunu yıllarca oynayıp gezseniz bile tüm yazıları Türkçe olarak göreceksiniz. Üzerinde onlarca kişinin aylarca çalıştığı bu çeviri projesi GTA 5'in en büyük ve kapsamlı çeviri projesidir.
GTA TR ekibinin hazırladığı kurulum yaması, TechnoGame'in çevirilerini oyuna aktarma işlemini son derece basitleştirme amacıyla üretilmiştir. Önceden yalnızca manuel olarak kurulabilen dil dosyaları, artık otomatik bir şekilde oyuna aktarılabiliyor. Oyuna gelen güncellemeler nedeniyle yamada uyumsuzluk oluşursa, veya yamanın daha verimli çalışası konusunda yama güncellenerek yeni versiyonları yayınlanabilir. Yamayı her zaman oyunun güncel sürümünde sorunsuz çalışması için güncelliyoruz. Güncelleme geçmişini sayfanın aşağısında bulabilirsiniz.

siteye buradan ulaşabilirsiniz
 
Son düzenleyen moderatör:

Fakehero

366. Gün
Emektar
Katılım
5 Aralık 2019
Mesajlar
5,342
Reaksiyon puanı
5,397
Puanları
113
Yaş
35
7. Kazanç ve menfaat amaçlı kısaltılmış link, referans içerikli linkleri paylaşmak yasaktır. Aynı şekilde forum üyelerinden para, oyun, oyun içi item, uygulama vb şeyleri istemek yasaktır. Yönetimin izin vermiş olduğu genel kullanımda olan İninal, Tosla, Turknet vb hakkındaki kampanya paylaşımları hariç tutulmaktadır.
 
Üst