Grand Theft Auto V - Muhteşem Yeni Görseller!

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Grand Theft Auto: V'ten bu aralar sık sık yeni ekran görüntüleri geliyor. Bugün ise rockstargames.com'un kendi resmi sitesinde yayımlanan görselleri taze taze sizlere sunuyoruz...

galeri_14.jpg

galeri_15.jpg

galeri_16.jpg

galeri_17.jpg

Kaynak

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Şu oyundan tek isteğim stabil olması. GTA IV gibi saçma sapan bir sistem olmasın. Bütün oyunları ultra'da oynuyorum gta IV high ta iken bile ara ara takılmalar oluyor. Aga grafikleri dudak uçuklatan birşey olsa gam yemeyeceğim de...

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Harika görünüyor,normalde grafikleri iyi olan oyunlar bile ss lerde kötü görünür oyun çıkınca herkes hayran kalır ama burda ss lerde bile mükemmel görünüyor

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
oyun içinde de görüntüler aynı kalitedemi olucak acaba

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Merakla bekliyorum ve çıkar çıkmaz torrent e düşer umarım bilgisayar da ben de hazır bu oyunu bekliyoruz :D
Edit: Görselleri daha dikkatli inceleyince lazer koymaları silahlara gerilim yaratıcı bir unsur olmuş bu çok güzel yani arabayla polisten kaçarken aracın üstünde helikopterden tutulmuş lazer ışıkları görmek insanı zig zag yapmaya sevkedecektir :D onun dışında tır sahnesinde tırın lastiklerine dikkat ediniz. Araçlar bu oyunda çok daha iyi bir şekilde hasarlanacak anlaşılan. Gerçekten bu sefer oldu sanırım. Gel gelelim uçak olan görselde ağaçlara ve çalılara baktığımızda yıkıldım. Tek hata onlar da değil kaplamalar bazı yerlerde olmamış ve yerler parlıyor. Bunlar çok basit hatalar bence giderilebilirmiş. Umarım tam anlamıyla her şeyi yapmamıza izin verir mesela yoldan geçen bir tıra o şekilde tutunmak isterim ancak gel gelelim sadece görevlerde varsa ki görseller oyun içi muhtemelen sadece görevlerde olmayacak oyun o zaman sıkıcı olur.. Kendi kararım şu ki daha çıkmadan oyun 10 üstünden 9.9 almalı, şımarmasınlar diye o da

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Edit2: Arkadaşlar sonunda plakalar da her araçta farklı olucak bence bu da bir devrim!

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu ne böyle yahu görseller süper bol bol ekşın kokusu alıyorum :D:D