Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonunun yeni ekran görüntüleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Rockstar Games tarafından geliştirilen Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonunun yeni ekran görüntüleri yayımlandı. Konsol versiyonlarına göre daha iyi grafiklere ve daha iyi bir oynanışa sahip olacak olan oyunun ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz. Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonu 21 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürülecek.

grandtheftautoivpc011pu6.jpg

grandtheftautoivpc012ef3.jpg

Kaynak​

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
İnsanları yine dandik yapmışlar da çevredeki objeler çok olunca ekran kartı kastırıyor tabi. düşük çözünürlükle oynanabilir düşüncesindeyim.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Yüksek grafiklerde oynamak için bi quatro ekran kartı üst düzey bi işlemci şart çok fazla detay var çünkü ve oldukçada geliştirmişler görülen o

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İnsanları yine dandik yapmışlar da çevredeki objeler çok olunca ekran kartı kastırıyor tabi. düşük çözünürlükle oynanabilir düşüncesindeyim.
Aynen ben de düşük çözünürlükte oynananabilir düşüncesindeyim olmazsa zaten değiştirmeyi düşünüyorum ekran kartını Radeon 4850 fena olmaz galiba.

a4tech

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben havada dolaşmaya bayılıyorum ama yüksekte ekran içine daha fazla obje girdiği için ekran çok takılıyor. Hele San Andreas ta bi bulutlar vardı ki... aman aman... PC ölüyo resmen.

Ve bu mesaj da Asistan olduğumun resmidir bu arada.