Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Ne olacak bu gidişatın hali...
10 dakika dayanamıyor,şuna 489 TL diyelimNe olacak bu gidişatın hali...
Ekli dosyayı görüntüle 119127
Çeyrek 30 35 TL oldugu zamanlar gozumde canlandı. Asgari ucretle 9 10 tane alinan yillar2018 deki çeyrek den daha yüksek
Öyle miydi ya artık takip etmekte zorlanıyorum2018 deki çeyrek den daha yüksek
"Altin gelmesin altin goturmek zorunda olmiyim" diye mi dusunuyorsunuz ? ?Çocuğa sünnet düğünü yaptırma zamanı geldi sanırım.. ?
Bu zamanda altın takanın elini de öpmek gerekiyor."Altin gelmesin altin goturmek zorunda olmiyim" diye mi dusunuyorsunuz ? ?
Eskiden takilanlari getiren olmuyorda.
sünnet düğünleri biraz anlamsız zaten boşverinBu zamanda altın takanın elini de öpmek gerekiyor.
Zaten hali hazırda yaptırmak istemiyordum, ancak işte büyüklerin istekleri örf adetler vs. derken dedim ufak bir şey olsun bizim olsun dedim ama bu saatten sonra sanırım oda çok zor bir durumda. Yani anlayacağınız bu saatten sonra düğün yapmak daha çok masraftan başka bir şey değil.sünnet düğünleri biraz anlamsız zaten boşverin
çok garip insanlar var ?Artık sosyal medyanın diline bile düştü hastag bile açtılar en iyi düğün nasıl yapılır gibi saçma bir olay. Bunun birde reklamını yapıp gram altın dağıtıyorlar.. İlginç.
Yaptır yaptır da kimsenin altın takacağını sanmıyorum ?Çocuğa sünnet düğünü yaptırma zamanı geldi sanırım.. ?
Yemekliyse gelmek isterim. ?Zaten hali hazırda yaptırmak istemiyordum, ancak işte büyüklerin istekleri örf adetler vs. derken dedim ufak bir şey olsun bizim olsun dedim ama bu saatten sonra sanırım oda çok zor bir durumda. Yani anlayacağınız bu saatten sonra düğün yapmak daha çok masraftan başka bir şey değil.
Artık sosyal medyanın diline bile düştü hastag bile açtılar en iyi düğün nasıl yapılır gibi saçma bir olay. Bunun birde reklamını yapıp gram altın dağıtıyorlar.. İlginç.
Altin borcum var ?Altın la mı maaş alıyorsunuz
Düğün hediyeleri için alttan IBAN bilgisi mi geçecek.Yemekliyse gelmek isterim. ?
Alternatif olarak online sünnet düşünebilirsiniz. Forumca tesrif ederiz ?
Olabilir iyi fikir ?Düğün hediyeleri için alttan IBAN bilgisi mi geçecek.
Birkaç ay önce yenidoğan bebeğe çeyrek altın alıyorduk, şimdi sadece LCW'ye girip bir tane kıyafet alıyoruz ???Ne olacak bu gidişatın hali...
Eski altın fiyatına geliyor kıyafetler ?Birkaç ay önce yenidoğan bebeğe çeyrek altın alıyorduk, şimdi sadece LCW'ye girip bir tane kıyafet alıyoruz ???
bunlar daha iyi günlerimiz altın nın gramı 1000 tl altına düşmeyecek dolar 10 tl geçecek aha buraya yazıyorumNe olacak bu gidişatın hali...
Olur mu olurbunlar daha iyi günlerimiz altın nın gramı 1000 tl altına düşmeyecek dolar 10 tl geçecek aha buraya yazıyorum