29 Ekim 2013 #1 VeGaN Öğrenci Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 15 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Konum dünya Merhabalar arkadaşlar, Ben bir foruma Grafiker Arkadaşlar aramaktayım. Grafik her konudan anlıyacak. İlgilenen ÖM atsın ben link gönderirim. Saygılarımla.
Merhabalar arkadaşlar, Ben bir foruma Grafiker Arkadaşlar aramaktayım. Grafik her konudan anlıyacak. İlgilenen ÖM atsın ben link gönderirim. Saygılarımla.
2 Kasım 2013 Konuyu başlatan #2 VeGaN Öğrenci Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 15 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Konum dünya Güncel arkadaşlar.
3 Kasım 2013 #3 Burgazko Asistan Katılım 10 Mayıs 2008 Mesajlar 166 Reaksiyon puanı 1 Puanları 18 "Grafik her konudan anlayacak"... Kaç para maaş ? Sigorta varmı ? Şartlarınız neler ? Ona göre bi düşüneyim.
"Grafik her konudan anlayacak"... Kaç para maaş ? Sigorta varmı ? Şartlarınız neler ? Ona göre bi düşüneyim.
4 Kasım 2013 #4 A audio3334 Öğrenci Katılım 14 Mart 2013 Mesajlar 92 Reaksiyon puanı 0 Puanları 6 Burgazko dedi ki: "Grafik her konudan anlayacak"... Kaç para maaş ? Sigorta varmı ? Şartlarınız neler ? Ona göre bi düşüneyim. Genişletmek için tıkla ... yemek şirketten mi :clap:
Burgazko dedi ki: "Grafik her konudan anlayacak"... Kaç para maaş ? Sigorta varmı ? Şartlarınız neler ? Ona göre bi düşüneyim. Genişletmek için tıkla ... yemek şirketten mi :clap: