Grafik Tasarım Öğrencisiyim Tavsiye Lazım

kushied

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi üniversite grafik tasarım 1. sınıf öğrencisiyim. Henüz bilgisayarlı derslerim başlamadı bu yüzden özellikler ne olur hiç bilmiyorum. Aynı zamanda bilgisayardan ödevlerim olduğu için bilgisayar lazım. Bu yüzden bana iyi bir laptop lazım. Black Friday yaklaştığı için bilgisayar fiyatları ne kadar iner bilmiyorum fakat bütçeme 6000 diyebilirim..
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum çünkü bu konuda bilgisizim ve internette araştırdıklarım yeterli gelmedi:/

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,243
Monster Huma önerebilirim bu bütçede.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Monster Huma önerebilirim bu bütçede.
Hocam ajanslar, okulların bu bölümleri (şehrimde KTO Karatay ve Necmettin Erbakan Grafik Tasarım) MacOS tabanlı bilgisayarlar kullanıyorlar arkadaşın da bu yönde tercih yapması mantıklı olmaz mı ne dersiniz?

Bu model sizce nasıl olur?

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,243
Hocam ajanslar, okulların bu bölümleri (şehrimde KTO Karatay ve Necmettin Erbakan Grafik Tasarım) MacOS tabanlı bilgisayarlar kullanıyorlar arkadaşın da bu yönde tercih yapması mantıklı olmaz mı ne dersiniz?

Bu model sizce nasıl olur?
Olmaz. Çok eski bir cihaz. Monster Huma bunun 3-4 katı gücünde. Mac işletim sistemi şart ise Hackintosh denemek zorundasınız normal bir cihaza.