Grafik Sorunu

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Oyun oynarken bazi simgeler mesela tabela lamba diregi araclar agaclar sonradan karsima cikiyor nedeni ne olabilir..Yardimci olursaniz sevinirim konuyu yanlis yere umarim acmamisimdir...Actiysamda ozurdilerim...

Anakart: Asus P5QLD Pro
Cpu:Intel core2 Quad Q 9650 4x3.0Ghz
Ram. DDR 2 800
Grafik Karti:Nvidia Zotac GTX 480 AMP
Isletim sistemi Windows 7 Home Premium 64 bit

Onceki grafik kartimda Nvidia 9800 GX 2 ydi ayni sorun ondada oldu ama su son 15 gundur ayni hatayi aliyorum Anakartim ve guc kaynagim 1 ay once degistim garantiden dolayi.....

Simdiden tesekkurler....

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
depth of the field yada view distance diye geçen özellikleri açman lazım oyunlarda.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Benim oynadigim oyunlarda bu ozellikler varmi bilmiyorum ama 15 gun oncesine kadar bu sorunum yoktu hatta grafik kartim bozuk diye yeni kart aldim ayni sorun ondada var benim oynadigim oyunlar oyle yuksek grafik ayari isteyen oyunlarda degil anliyamadim gitti windows guncellemelerindenmi kaynaklaniyor onuda cozemedim...
Oynadigim oyunlar
German Truck simulator
Rign roll yani bu oyunlarda hic sorunum yoktu 15 gun evveline kadar

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bütün ayarları düşürdüğüm halde aynı problemi yaşamıştım gta IV de

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
Oyun oynarken bazi simgeler mesela tabela lamba diregi araclar agaclar sonradan karsima cikiyor nedeni ne olabilir..Yardimci olursaniz sevinirim konuyu yanlis yere umarim acmamisimdir...Actiysamda ozurdilerim...

Anakart: Asus P5QLD Pro
Cpu:Intel core2 Quad Q 9650 4x3.0Ghz
Ram. DDR 2 800
Grafik Karti:Nvidia Zotac GTX 480 AMP
Isletim sistemi Windows 7 Home Premium 64 bit

Onceki grafik kartimda Nvidia 9800 GX 2 ydi ayni sorun ondada oldu ama su son 15 gundur ayni hatayi aliyorum Anakartim ve guc kaynagim 1 ay once degistim garantiden dolayi.....

Simdiden tesekkurler....

Microsoft frame network sanırım bu problemi çözüyor. Geçenlerde 'san andreas-turkish city' yamasını indirdim ve yapımcı notunda eğer bu programı yüklemezseniz oyun çalışır ama grafik hataları meyadana gelir yazmıştı nitekim asfalt ta yürürken denizin görünmesi gibi:yes:

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Microsoft frame network sanırım bu problemi çözüyor. Geçenlerde 'san andreas-turkish city' yamasını indirdim ve yapımcı notunda eğer bu programı yüklemezseniz oyun çalışır ama grafik hataları meyadana gelir yazmıştı nitekim asfalt ta yürürken denizin görünmesi gibi:yes:

sevgili kardesim guncellemeleri ariyorum suan hic bir guncelleme yok bunu manuel olarakmi indircez acaba tesekkurler...

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
tesekkurler bir deneyelim bakalim olmassa format atarim guncellemeleri yapmadan denerim

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
zayıf sistemler de görülür bu fakat senin sistem canavar gibi. küç kaynağın kaç watt?

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
750 watt power ya ben sahsen kendi donanimimdan sorunun kaynaklandigini sanmiyorum
Olsa olsa isletim sisteminden kaynaklaniyor olsa gerek ha donanimsalsa aliriz yenilerini ama bu sorunla ilk kez karislasiyorum vede cok acayip sacma bir sorun yani

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
güç kaynağı o ne yaw 750watt:D süper neyse. bende win7 home premium64bit kullanıyorum ama böyle bi problem yok. Sen başka oyunlar kur onlarda dene. birde ekran kartının son driverini kurdun mu anakartın son driverini kurudn mu? gir resmi sitelerine marka model hepsini seç indir yeni dirverleri.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ekran kartimin driveri guncel anakartin driverleride guncel olsa zaten cikartiyor yanilmiyorsam windows guncellemesi valla nedir bu ya sorun neyse birde Arma 2 de deniyelim bakalim tesekkurler....

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
driverleri hafifseme bence gir kontrolet. birde şu sorunlu oyunun adı ne?

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
baktim hepsi tam driverlarin sorunlu oyunlar 2 tane
1.Rign roll
2.German truck simulator

Onceden yani 15 gun evveline kadar hic bir sorun yasamiyordum...

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Tuhaf gelebilir ama bir kez başıma gelmişti, ATI'den orjinal ekran kartı sürücüsü çektiğimde grafikler bozulmuştu.Belki sizinki de böyle bir şeydir.Windows 7'nin kendi sürücüleriyle idare edin veya ekran kartınızın orjinal CD'sinden yükleme yaparak deneyin bir de.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Zoki bütün ayarları düşürdüm mü distance falan da düşer o distance türü böyle 100 e kadar giden şeyler vardır birkaç tane daha onları yükselttikçe gözükürler.Gta 4 öyleydi yani.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tuhaf gelebilir ama bir kez başıma gelmişti, ATI'den orjinal ekran kartı sürücüsü çektiğimde grafikler bozulmuştu.Belki sizinki de böyle bir şeydir.Windows 7'nin kendi sürücüleriyle idare edin veya ekran kartınızın orjinal CD'sinden yükleme yaparak deneyin bir de.

Valla cozemedim ben bu sorunu kardesim driverdanmi yoksa windows tanmi yoksa makinadanmi anliyamadim arma2 butun ayarlar en yuksek seviyede AA 16 AF 16 sorun yok suan ama o diger iki oyunda surekli sorun yapiyor daha once yapmis olsa derimki hani oyunlardan yapiyor umursamaz konuda acmazdim diye dusunuyorum ama degil nedense su 15 gundur cekiyorum yinede tesekkur ederim....

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Ekran kartında süpermiş hani Nvidia Zotac GTX 480 AMP :w00t: