- Reaksiyon puanı
- 554
Hocam güncellemem için önerebileceğiniz bir program var mı? Windows kendisi bulamıyor yeni sürümü.Kartın sürücüsünü yükleyebilir misiniz?
Kartın ismini söyler misiniz?Hocam güncellemem için önerebileceğiniz bir program var mı? Windows kendisi bulamıyor yeni sürümü.
pcden pek anlamıyorumKartın ismini söyler misiniz?
Başlat menüsüne basın.pcden pek anlamıyorumnasıl öğrenbilirm
Başlat menüsüne (sol alttaki arama çubuğuna) "Aygıt Yöneticisi" yazıp giriniz. Listeden "Görüntü Bağdaştırıcıları" gibi bir pencere bulmanız lazım. Onu açıp oradaki listeyi yollarsanız ve sisteminizin kaç bit olduğunuz söylerseniz en güncel sürücüleri verebiliriz.pcden pek anlamıyorumnasıl öğrenbilirm
Başlat menüsüne basın.
Dxdiag' yazıp Enter tuşuna basın.
İkinci ve varsa üçüncü sıradaki sekmeye tıklayın.
Burada tüm ekran kartı bilgilerini görebilirsiniz.
32 bit hocamBaşlat menüsüne (sol alttaki arama çubuğuna) "Aygıt Yöneticisi" yazıp giriniz. Listeden "Görüntü Bağdaştırıcıları" gibi bir pencere bulmanız lazım. Onu açıp oradaki listeyi yollarsanız ve sisteminizin kaç bit olduğunuz söylerseniz en güncel sürücüleri verebiliriz.
Ayrıca üstte denildiği gibi dxdiag üzerinden bakabilirsiniz.
TeamViewer yükle halledeyim.Mesaj otomatik birleştirildi:
32 bit hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam format atıldığı için microsoft temel bağdaştırıcısı yazmakta
Discord'un varsa oradan devam edelim. EFI Shell#3260Mesaj otomatik birleştirildi:
32 bit hocam
hocam format atıldığı için microsoft temel bağdaştırıcısı yazmakta
ekliyorum hocam hemenTeamviewer yükle halledeyim.
Discord'un varsa oradan devam edelim. EFI Shell#3260![]()
Forumda efi shell diye birisi var bu konularda bilgili danışın derimBenim bilgisayar da bu yaklaşık 2 senedir kapağını dahi açmadım geçenlerde format attırdım bir ay kadar önce şimdi ben de pek bilgisayardan anlamıyorum yapmam gereken ekran kartı,sürücü,donanım,grafik vs. güncellemelerini nasıl yapabilirim daha önce kullanırken de hiçbir güncelleme yapmadım.
Teamviewer kurun.Benim bilgisayar da bu yaklaşık 2 senedir kapağını dahi açmadım geçenlerde format attırdım bir ay kadar önce şimdi ben de pek bilgisayardan anlamıyorum yapmam gereken ekran kartı,sürücü,donanım,grafik vs. güncellemelerini nasıl yapabilirim daha önce kullanırken de hiçbir güncelleme yapmadım.
sürücüyü yükled,k fakat ayrılmış video belleği 0 diyorEkran kartının sürücüsünü yüklemelisin.
Sana demedi sanırsam.sürücüyü yükled,k fakat ayrılmış video belleği 0 diyor![]()
Tamamdır çok sağolun kendisine yazdım şimdi umarım dönüş sağlar tekrardanForumda efi shell diye birisi var bu konularda bilgili danışın derim