Mehmet Berke
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 31
Valorant'a yeni başladım. Yüksek grafiklerde 150fps alıyorum. Kasmasa bile düşükte oyna diyenler oluyor. Sizce ne yapmalıyım?
Monitörün 144hz ise sen 300 fps alsan boşa, Monitör hz degerinden yüksek fps almak bence gereksiz, ortaya çek öyle oyna yada sana kalmışValorant'a yeni başladım. Yüksek grafiklerde 150fps alıyorum. Kasmasa bile düşükte oyna diyenler oluyor. Sizce ne yapmalıyım?
AynenMonitörün 144hz ise sen 300 fps alsan boşa, Monitör hz degerinden yüksek fps almak bence gereksiz, ortaya çek öyle oyna yada sana kalmış
Oyuncular en yüksek FPS'de oynamak için öyle derler genelde. Bana low-high pek fark etmiyor açıkçası. Low'da 250-300 FPS arası alıyorum. Ultra da da 140 altına pek düşmedi.Valorant'a yeni başladım. Yüksek grafiklerde 150fps alıyorum. Kasmasa bile düşükte oyna diyenler oluyor. Sizce ne yapmalıyım?
Benim de öyle sistemim olsa , bende yüksekte oynarımyüksek ayarlarda oynuyorum.
Kişisel tercih bence abi, kimisi görüntü kalitesine önem verir, kimisi de FPS'e. Ben yüksekte oynuyorum genelde.Grafik detayları düştüğünden dolayı kimi durumlarda low ayarlarda oynamak avantaj sağlıyor oyuncuları görmeniz açısından. Bu sebepten low ayarlarda oynayın derler. Aynı zamanda fps artacağı için de avantaj sağlanabilir. Ancak ben görüntü kalitesine de önem verdiğimden yüksek ayarlarda oynuyorum.
Ben oynamam, ceyizime koyarımBenim de öyle sistemim olsa , bende yüksekte oynarım![]()