GPU Isı Sorunu

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
O sıcaklık ne öyle benimki 70 e yaklaşınca ne yapıcam diyorum. :) Hatta ısı değerini görünce komik resimlerdemiyim diye baktım.

Bilgisayarda virüs vardır belki gpu yu zorlayan. Bilgisayarı tarattınmı antivirüs ile ?

devil4563

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Bilgisayarda Virüs Yok Oyun Oynarken Ekran Kafayı Yiyor Oyun Donuyor Bilgisayar Kapanıyor Bidaha Açılması 1 Saat Sürüyor Ne Yapıcam Offfff

lewiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekran kartında 100'ü gördüm reset atmadı sorun işlemcinde olabilir, işlemciler daha hassas oluyor.

Reaksiyon puanı
31
Ekran kartı modelin ve oynadığın oyunlar neler ona göre bir değerlendirme yapalım.

WARIORKRAL

Doçent
Reaksiyon puanı
3
168C mi yaziyor orda :D program yanlis kardesim herhangi bir pc o sicakliklarda calisamaz...
speedfan ile tekrar bak derecelere.... Buradan indirebilirsin.

devil4563

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Windows7 Kullanıyorum Ekran Kartı ATI Raedeon Hd 4600 Oynadıgım Oyunlar Nfs Most Wanted Resident Evil Operation Raccon City Tomb Raider Serisi Olsun Call Of Duty e kadar Pes Serisi Fifa Yani Var Baya

http://b1208.hizliresim.com/10/g/bw9mj.png WARİORKRAL Saol Kardes Artık Isıdan GPU Gözükmüyor :S

WARIORKRAL

Doçent
Reaksiyon puanı
3
gpu neden gorunmuyor bilemem ama okadar isindigini sanmiyorum. ordaki templerden birtanesinin gpu oldugunu dusunuyorum. ustelik pcnin reset atmasi gpu yuzunden deil cpu sicakligi yuzundendir eger reset atmasini istemiyorsan biosdan ayarlayabilirsin fakat pcnin omru icin yararli olacagini soyleyemem. pcnin bi tozunu filan al derim yapacak bisey yok havalarda sicak zaten. fakat resimde gorundugu kadariyla sicakliklar hicde fazla degil bence sicaklik yuzunden degil sorun.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
168 derece olamaz 100 de reset atar makina

çözümü ekranı sökcen fanını temizlicen sonra fanı çıkarıp gpu ile fan arasına termal macun sürcen bilmiyosan uğraşma bozarsın

Reaksiyon puanı
16,128
aslinda o hd4600 ile okadar oynaman bile mucize psu kac watt? yeni ekran karti alm zamani gelmis powercolor hd6850 mesela psu 500-600watt onerilir ona gore.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Değerlerin yanlış dostum, GPUZ ekran kartını desteklemiyor olabilir, Aida64 ile tekrar bak..

Ben de GPU-Z 0.6.4 var ve görüntüye bak..
g7w.png

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
http://f1208.hizliresim.com/10/h/bxjl7.png FEAR 3 oynuyodum bilgisayar kapandı herşeyi yaptım bilgisayarı temizledim olmadı 132 derce gördünüz MSI yazan fan çalışmıyo ekran kartının üstünde :(

Fan hızını artırmayı dene olmassa bios da fan control gibi benzeri birşey var onu kapat bendede aynı sorun vardı.

İşlemci 90 derece oluyordu pc resetliyordu hep sonra bios la biraz uğraştım artık 45 derece geçmiyor tam yükte bile.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
abi fan çalışmıyo diyon bi şekilde çalıştır veya yeni kart al

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
EVet fan çalışmıyor derken zaten sorunu bulmuşsun, o fanı söküp değiştireceksin o kadar. Tabi arıza sadece fanda ise. Fana hiç akım gelmiyorsa işler iyice çatallaşır..

devil4563

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fanı Zor Bulunur Galiba Nerden Bulabilirim

Reaksiyon puanı
189
Vatan Computer'da var. Al ekran kartını da yanına git, orada uygun olan bir soğutucu bul.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Reset ısı kaynaklı olmayabilir bu degerler pek doğru olculuyor gibi gelmedi

Reaksiyon puanı
16,128
zaten yeni ekran karti almanin zamani gelmis powercolor hd6850 al psu 500watt degilse degistir.

devil4563

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reseti Kapatırsam Kart Yanabilir Diye Korkuyorum Bide BİOSu Pek Bilmedigim İçin Nasıl Kapata Bilirim 1 Ay Sonra Güzel Bir Ekran Kartı Bakıcam O Zamana Kadar Kapanmasın İstiyorum

californ1a

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Gü<el kardeşim Kullanma o şekilde o bilgisayarı ölmezsin ya fan al yada yeni bi ekran kartı Oyun oynayım diye bilgisayara çok daha fazla zarar verebilirsin.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
tema olsa o kadar gerçekçi olmazz
Tamam kardeşim sen haklısın. En büyük yanlışı yaptım. Pardon çok afedersin. Affedebilecek misin beni ? Bu kadar da kızdırdım seni. Çok özür diliyorum yeniden senin gibi bir PC uzmanı olmak istedim her zaman. Ama ne yazık ki olamadım. O kadar zeki pardon. Senin büyük kişiliğinin altında ezildim bu kadar süredir. Sana bir şeyler söyleyerek yükselebilirim sandım ama... Neyse hep senin gibi diğer insanlarla alay edebilecek kadar seviyem yükselirde bende başkalarına hatalarını yüzüne vurarak yardımcı olurum. Ve önceki 1.400 tane mesaj yerine senin gibi 119 mesaj yazıp her birinde insanlara yardım edebilmek isterdim. Ama bu kadar hatam olduğu için çok üzülüyorum.

Sizin gibi üstün bir şahsiyeti Cuma günü kızdırdım bu kadar tekrardan özür diliyorum.

Ve bunuda unutmaki üstünlük takvadadır 3-5 şey bilmeyle millete "Sen bilmiyorsun ez*k, Ben üstün kişilik, ben biliyorum" demeyle olmaz.

devil4563

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ATI Radeon HD 4670 Aldım Çok Rahatım Şu An Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aynı sorun bendede var bnmkide HD4600 series var üstelik alalı 1 yıl olmadı media marktten almıştım. Her oyunda değil ama oynadığım bir online oyunda makina kendi kendine reset atıyo bu gpu dan dolayımıdır? ayrıca makina yeni sayılır ekran kartının modeli neden bukadar düşük bilmiyorum. Satanlar beni mi kazıkladı yaw