Bilgisayarım Son 2 Gündür Üst Üste Reset Atıyordu Bugün İse Kapanmaya Başladı Tekrar Açmak İstediğimde İse Açılmıyordu..
Ekran Kartını Çıkartıp Takınca Açılıyordu Fakat Oyuna Vs.. Girince Program Çalıştırınca Kapanıyordu..
Kasayı Açıp Fanları Temizledikten Sonra ;
Ekran Kartı Fan'ına Dikkat Ettim.. Çalışmıyor Ekran Kartı Aşırı Isınıyor..
Fanı Temizledim Kontrol Ettim Bağlantılara Vs.. Ama Çalışmıyor..
Everest İle Isılara Baktığımda ( Bildiğim Kadarı İle GPU ( EKRAN KARTI ) Sıcaklığı Oluyor.. )
Bu Bilgisayar İlk Açıldığında Hiç Bir Program Vs.. Çalışmadığı Sıradaki Sıcaklık..
Bu İse Oyuna Girdikten Sonraki Sıcaklık.. ( Dahada Artıyordu Fakat Ekran Kartı GG Olmasın Diye Çıktım Direk.. )
Fanın Çalışmadığını Yeni Farkettim.. Bilgisayar Kapanma Sorunu Vs.. Bu Yüzdenmidir ?
Ekran Kartına Bir Şey Olmuşmudur.?.
Ekran Kartını Çıkartıp Takınca Açılıyordu Fakat Oyuna Vs.. Girince Program Çalıştırınca Kapanıyordu..
Kasayı Açıp Fanları Temizledikten Sonra ;
Ekran Kartı Fan'ına Dikkat Ettim.. Çalışmıyor Ekran Kartı Aşırı Isınıyor..
Fanı Temizledim Kontrol Ettim Bağlantılara Vs.. Ama Çalışmıyor..
Everest İle Isılara Baktığımda ( Bildiğim Kadarı İle GPU ( EKRAN KARTI ) Sıcaklığı Oluyor.. )
Bu Bilgisayar İlk Açıldığında Hiç Bir Program Vs.. Çalışmadığı Sıradaki Sıcaklık..

Bu İse Oyuna Girdikten Sonraki Sıcaklık.. ( Dahada Artıyordu Fakat Ekran Kartı GG Olmasın Diye Çıktım Direk.. )

Fanın Çalışmadığını Yeni Farkettim.. Bilgisayar Kapanma Sorunu Vs.. Bu Yüzdenmidir ?
Ekran Kartına Bir Şey Olmuşmudur.?.