Gözümmü Bozuldu ?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
2 senedir bu sıkıntı ile uğraşıyorum, geçer diye bekledim ama sizede bir sorayım dedim
sağ gözümde var bu sıkıntı,mesela gözümü direk sağa çevirdim siyah çizgi var hareket ediyor o kendine, sola bakıyorum oda geliyor, zıtlaşıyoruz birbirimizle ortalanmıyorda bu sıkıntı neden oldu artık bıktım ya, alıştım gerçide , sizce neden olmuştur. şekli bu ''''''' bunun dik hali
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 senedir bu sıkıntı ile uğraşıyorum, geçer diye bekledim ama sizede bir sorayım dedim
sağ gözümde var bu sıkıntı,mesela gözümü direk sağa çevirdim siyah çizgi var hareket ediyor o kendine, sola bakıyorum oda geliyor, zıtlaşıyoruz birbirimizle ortalanmıyorda bu sıkıntı neden oldu artık bıktım ya, alıştım gerçide , sizce neden olmuştur. şekli bu ''''''' bunun dik hali
şaşı değilim bu arada

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255

şaşı değilim bu arada
İnternet yerine gerçek bir doktora gidin

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,645
Doktora gitmeniz şart bizim gibi cahiller bilmez

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Evet en iyisi doktora gitmek. Sonuçta burası doktor veya hastane forumu değil.
Böyle ciddi konularda konu açmak yerine doktora gidin. Bizim diyeceğimiz şeyler boşuna. Sonuçta göz doktoru değiliz.
O kadar doktorda boşuna tıp okuyup diploma alıp doktor olmadılar. Emek harcayıp çalışıp oldular.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
2 senedir doktora gitmedin mi arkadaş? Kendine acı biraz. Sağlık bu geri dönüşü olmaz

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
422
görme kaybı yaşamıyorum, o çizgi var sadece, düz bakınca belli olmuyor ama alta gidiyor görmüyorum
Burda maalesef biz bilemeyiz en doğru yol doktor yoludur :) Ama pek normal gibi birşey durmuyor miyop biri olarak böyle bir sorun yaşamadım hiç. Tansiyonun yükseliyor, başını döndürünce gözün kararıyor da olabilir çok şüpheli geçmiş olsun maalesef...

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255
Göz problemi gerçekren sıkıntıdır diğer kayıplardan bence daha kötüdür Allah korusun kötü birşey olursa dönüşü olmaz

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Burda maalesef biz bilemeyiz en doğru yol doktor yoludur :) Ama pek normal gibi birşey durmuyor miyop biri olarak böyle bir sorun yaşamadım hiç. Tansiyonun yükseliyor, başını döndürünce gözün kararıyor da olabilir çok şüpheli geçmiş olsun maalesef...
eyvallah valla efsane moral verdin ya

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Cidden doktora git gardaşım.
Bende bundan 2 sene önce takmaya başladım.Sağolsun sınıf öğretmenimiz beni sınıfın en sonuna koyup tahtaya inci tanesi gibi yazı yazdığından gözlerimi bozdum.Ona buradan selamlarımı iletiyorum.
Eğer önemli bir şey değilse belki dinlendirici gözlük verebilir.En kötüsü ya göz ameliyatı olursun.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@UnFrGvnG, Yanlış anlama ama herkes senin iyiliğini ve sağlığını düşünüyor. Sadece doktora git dediler. Bu dedikleri de doğru.
Sağlık şakaya gelmez. Ciddi olmak lazım. Foruma konu açarak düzelmez. Doktora giderek düzelir.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
@UnFrGvnG, Yanlış anlama ama herkes senin iyiliğini ve sağlığını düşünüyor. Sadece doktora git dediler. Bu dedikleri de doğru.
Sağlık şakaya gelmez. Ciddi olmak lazım. Foruma konu açarak düzelmez. Doktora giderek düzelir.
saol önerin için, randevu alıyım gidicem

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
bir önerin vardır diye merak ettim senin lafın ile ameliyata girmem zaten
Sırf konu açmak için saçma sapan konu açtıysan gelen mesajları kaldıracaksın. Sana kimse gözün sağlam gözün bozuk diyemez. Her bilgili , aklı başında olan insan doktora git der. Gerçi teknoloji forumuna konu açmışsın ne desek az :D

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Sırf konu açmak için saçma sapan konu açtıysan gelen mesajları kaldıracaksın. Sana kimse gözün sağlam gözün bozuk diyemez. Her bilgili , aklı başında olan insan doktora git der. Gerçi teknoloji forumuna konu açmışsın ne desek az :D
burda sağlık haberleri diyede bir katogeri varmış, bakmanı tavsiye ederim

sedatistan

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Abi saçmalamayın bu genelde düz bir yere bakınca çıkıyorsa mesela gökyüzü gibi.
Korneandaki çiziklerdir bunlar.Bunlara yapabileceğin birşey yok.Alış.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Abi saçmalamayın bu genelde düz bir yere bakınca çıkıyorsa mesela gökyüzü gibi.
Korneandaki çiziklerdir bunlar.Bunlara yapabileceğin birşey yok.Alış.
düz bireyere bakınca hareket ederek alta gidiyor, odaklanınca sıkıntı yok, gözümü aniden sağa sola çevirince göremiyorum

yani çok rahatsız etmiyor beyaz bir duvara baksam görüyorum

hocam ama cidden doktora gitmen lazım Temmuzda gittiğimde gözümde hiçbir şey olmadığını hissediyordum fakat miyop çıktım bence gitmelisin
miyop genetik olarak gelen bi durum, hastalık değil