Soru Gözümde Bir Problem Var

Keseren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün öğlen gözüme çok hızlı bir top daha gözümü kapamadan çarptı. Gözümün sol altında bir karartı var ama diğer yerleri net görüyorum aradan 8 saat falan geçti ama hala daha karartı var sizce geçer mi

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Bugün öğlen gözüme çok hızlı bir top daha gözümü kapamadan çarptı. Gözümün sol altında bir karartı var ama diğer yerleri net görüyorum aradan 8 saat falan geçti ama hala daha karartı var sizce geçer mi
Bence bi göz doktoruna görün.

qRaxy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Valla bilmiyorum ben okulda çok yaşadım ama hiç bişey olmadı. Şimdi Bura teknoloji forumu göz doktoru yoktur her halde ama ben geçiceğini ümit ediyorum.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,295
Doktor ve aileye sormak varken neden bizim gibiler? :)
Hele de göz ihmale gelmez.

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Böyle şeylerde sormanız yanlış.
bence yarın ilö işiniz doktora gitmek olmalı.

Keseren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Valla bilmiyorum ben okulda çok yaşadım ama hiç bişey olmadı. Şimdi Bura teknoloji forumu göz doktoru yoktur her halde ama ben geçiceğini ümit ediyorum.
Bende geçiceğini düşünüyorum ama bu da göz sonuçta riskli bişey birde korona var çok arada kaldım eğer yarına kadar geçmezse gideceğim

qRaxy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bende geçiceğini düşünüyorum ama bu da göz sonuçta riskli bişey birde korona var çok arada kaldım eğer yarına kadar geçmezse gideceğim
Uyuduktan sonra bakarsınız bide gözünüz dinlendiği için geçme şansı var ama geçmezse dediğiniz gibi ilk iş olarak doktata gidin.

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
geçtiyse gözünüz aydın yine olursa teknolojiden uzak durmaya çalış dinlen ve doktora git