Gözüm alerji kapmış yardım

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce sol gözüm kaşıntı yaptı bende kaşıdım kırmızı oldu sonra bi anda 1 gün sonra geçti bugünde doktora gittim elerji olmuş deyip damla yazdı 15 gün içinde gel geçmesse gözlük yazarız dedi fakat damlada yan etkilerde glomom gibi ağır etkiler var damla yapmadan düzelirmi saçlarım uzun ondan olmuştur diye düşünüorum sizce başka hastaneyemi gidiyim

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce sol gözüm kaşıntı yaptı bende kaşıdım kırmızı oldu sonra bi anda 1 gün sonra geçti bugünde doktora gittim elerji olmuş deyip damla yazdı 15 gün içinde gel geçmesse gözlük yazarız dedi fakat damlada yan etkilerde glomom gibi ağır etkiler var damla yapmadan düzelirmi saçlarım uzun ondan olmuştur diye düşünüorum sizce başka hastaneyemi gidiyim

siz damlanızı kullanın. prospektusta aspirin için bile onlarca yan etki yazar. doktorlar o yan etkileri ve hangi durumlarda ortaya çıktığını zaten biliyor. ilacınızı kullanmanızı tavsiye ederim.

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kullanmassam bişey olurmu çünkü saçım uzundu hep giriodu gözüme arada kestircem yarın