Gözlük çirkinlik mi?

Sizce gözlük çirkinlik mi demektir?

• Evet, gözlük insanı çirkinleştiriyor.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, hiç de değil.

Kullanılan: 7 38.9%
  • Hayır, gözlük insanı çok güzel gösterir.

Kullanılan: 3 16.7%
  • Bazı insanlara yakışır, bazılarınaysa yakışmaz.

Kullanılan: 8 44.4%
  • Gözlük beni çok çirkinleştiriyor, bıktım!

Kullanılan: 1 5.6%
  • Gözlük bana çok yakışıyor.

Kullanılan: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Reaksiyon puanı
33
Gözlüğümden de bezdim sivilcemden de! Bu nedir yahu. Sivilce zamanla gçiyo da bu gözlük ne olacak, lazer yaptıracak yaşta da değilim bana göre gözlük çirkinlik sizce?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Gözlük= Çirkinlik hiçte bile. Doğru çerçeveyi bulursan herkese gözlük yakışabilir.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Tam tersi bazı kadınlar gözlüklüyken daha güzel.
Örnek, Marie Harf
fe200754dbf64ecd9a3c7d8f9dd7d4ab.jpg

marie-harf-550x367.jpg

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Gözlüklü kadın daha çekici geliyor hele siyah çerçeveli gözlük takarsa. Erkekleri bilmem.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Eğer eski tip ince çerçeveli küçük camlı gözlük takarsan tabi sevmezsin. Bende önceden öyle gözlük takıyordum ve çok rahatsız oluyordum. Ancak yeni aldığım çerçeveler hem karizma duruyor hemde daha ergonomik :D

f-hawk-6255-03-erkek-optik-er-eve.jpg

Kullandığım çerçeve bunun hemen hemen aynısı. Böyle bir çerçeve hemen hemen herkese yakışıyor. Kız erkek farketmez.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Takriben 3 yıl gözlük kullandım. Çok anormal bir şey değil gözlük kullanmak. Aksine çok normal bir durum. Görüş sağlığın için takıyorsun nasılsa. Biraz sabret yaşın gelince lense geçiş yaparsın. Kullanamam deme. Ben lense geçtim. Yaklaşık 1 hafta olmasına rağmen çok rahat tak çıkar yapabiliyorum her ne kadar önceden alışamayacağımı düşünsem de.

Reaksiyon puanı
33
Tam tersi bazı kadınlar gözlüklüyken daha güzel.
Örnek, Marie Harf
fe200754dbf64ecd9a3c7d8f9dd7d4ab.jpg

marie-harf-550x367.jpg
evet bu kadında güzel durmuş

Gözlüklü kadın daha çekici geliyor hele siyah çerçeveli gözlük takarsa. Erkekleri bilmem.
bazı kadınlara ve erkeklere süper yakışıyor ama bana yakışıyor mu, bilmiyorum

Eğer eski tip ince çerçeveli küçük camlı gözlük takarsan tabi sevmezsin. Bende önceden öyle gözlük takıyordum ve çok rahatsız oluyordum. Ancak yeni aldığım çerçeveler hem karizma duruyor hemde daha ergonomik :D

f-hawk-6255-03-erkek-optik-er-eve.jpg

Kullandığım çerçeve bunun hemen hemen aynısı. Böyle bir çerçeve hemen hemen herkese yakışıyor. Kız erkek farketmez.
benimki de buna benziyor ama kırmızı ve camları biraz daha çerçeveyi elektrik kesikken aldık zaten içime sinmedi hiç, ilk balta hoşuma gitmişti ama sonradan beğenmemeye başladım.

Yakıştırmasını bildiğin zaman güzel oluyor gözlük
ben doğru çerçeveyi bulamadım işte

Takriben 3 yıl gözlük kullandım. Çok anormal bir şey değil gözlük kullanmak. Aksine çok normal bir durum. Görüş sağlığın için takıyorsun nasılsa. Biraz sabret yaşın gelince lense geçiş yaparsın. Kullanamam deme. Ben lense geçtim. Yaklaşık 1 hafta olmasına rağmen çok rahat tak çıkar yapabiliyorum her ne kadar önceden alışamayacağımı düşünsem de.
anneme hep söyledim lens kullanayım mı diye, lens çok zararlı dedi bana abime de öyl dedi ama ne kadar zararlı olabilir ki

:)

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
anneme hep söyledim lens kullanayım mı diye, lens çok zararlı dedi bana abime de öyl dedi ama ne kadar zararlı olabilir ki
Çevremde lens kullanan onlarca insan var. Hiç kötü bir durumla karşılaşanı görmedim. Ayrıca zararlı olsa zaten doktorlar lens yazmazlardı zararlı diye. Göz doktoruna gittiğinizde doktora sor lens zararlı bir şey mi diye. Anneni de ikna eder. Günlük tak çıkar yaptıktan sonra ve hijyene dikkat ettikten sonra hiçbir sorun çıkmaz. Bence imkanın varsa kaçırılmayacak bir nimet bu lens denen şey. Eğer kullanmaya başlarsan ilk birkaç gün çok zorlanabilirsin. Sonrasında yaşayacağın rahatlığı düşünerek pes etme.

Dipnot: Gözünün alerjisi varsa kullanamazsan. Ama alerjinin olacağını sanmıyorum. Çünkü 100 kişiden sadece 1'inin lense karşı alerjisi olurmuş(gözlükçünün yalancısıyım).

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Çevremde lens kullanan onlarca insan var. Hiç kötü bir durumla karşılaşanı görmedim. Ayrıca zararlı olsa zaten doktorlar lens yazmazlardı zararlı diye. Göz doktoruna gittiğinizde doktora sor lens zararlı bir şey mi diye. Anneni de ikna eder. Günlük tak çıkar yaptıktan sonra ve hijyene dikkat ettikten sonra hiçbir sorun çıkmaz. Bence imkanın varsa kaçırılmayacak bir nimet bu lens denen şey.

Dipnot: Gözünün alerjisi varsa kullanamazsan. Ama alerjinin olacağını sanmıyorum. Çünkü 100 kişiden sadece 1'inin lense karşı alerjisi olurmuş(gözlükçünün yalancısıyım).
Benim gördüğüm göz doktorlarının çoğu gözlük kullanıyordu.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Benim gördüğüm göz doktorlarının çoğu gözlük kullanıyordu.
Göz doktorlarının gözlük takmasına bakarak lensin zararlı olduğu kanısına varamazsın. Ayrıca internette kısa bir araştırmayla lensin hijyenik kullanıldığı taktirde bir sorunla karşılaşılmasının çok düşük bir ihtimal olduğunu bulabilirsin.

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Göz doktorlarının gözlük takmasına bakarak lensin zararlı olduğu kanısına varamazsın. Ayrıca internette kısa bir araştırmayla lensin hijyenik kullanıldığı taktirde bir sorunla karşılaşılmasının çok düşük bir ihtimal olduğunu bulabilirsin.
Ben kendim lens kullandım uzun saatler kullanıp göz kuruluğu yapma dışında hijyenik kullandığım için bir sıkıntı çıkmadı. Diğer bir arkadaşımın gözü bir süre sonra kırmızıya dönmüştü çünkü hijyen hatası yapmıştı. Konuyu açan arkadaşa uyarım lens alırsan başlarda gözüne oturtmakta zorlanırsın dakikalarca uğraşabilirsin lakin bir süre sonra saniyelere düşer takma vakti.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Dead or Alive oynayan bilir :D

Before;
8d673f1d.jpg

After;
maxresdefault.jpg

alynaykc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gözlerim bozuk tahtayı göremiyorum ama sırf gözlük almamak için doktora gitmiyordum. Sonunda gittim doktor gözlük yazdıktan sonra ağlayarak gözlük bakmıştım hiç unutmam 3 sene önce. Ama şimdi 1 senedir lens kullanıyorum çok kullanışlı uyuduğum zaman batma yapıyor ama suyuna mutlaka koyarım her akşam. Gözlük=çirkinlik asla olamaz arkadaşlarım yakıştırırdı ama tercih ben sevmezdim o yüzden de sadece ders anında takıp günlük hayatımda çıkartırdım :D

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Gözlük insanı ciddi ve düzgün bir insan yapar. Kızların da dikkatini çeker;)