Gözlüğün sap kısmı çatladı

Diss2text

Öğrenci
Reaksiyon puanı
43
Lacoste gözlüğümün sap kısmındaki tutacak çatladı. Gözlüğün garantisi bitmişti, gözlüğü değişmeden sorunu nasıl çözebilirim? Şuanda gözlük kullanılabiliyor ama sapındaki tutacak kısmı çatladığı için çok gevşek ve rahatsız ediyor. Haftasonu sokağa çıkma yasağı olduğu için gözlükçüye şuan götüremiyorum. Ki zaten götürsem de onların çözebileceği bir iş değil gibi. Gözlüğü de dediğim gibi değişmek istemiyorum, ne yapılabilir? Benzer durumu yaşayanlar varsa sizler ne yaptınız?

IMG_20210213_170925.jpg

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Atasundan alsaydınız onlar garantisi bile yardımcı olabiliyorlar. Diğer yandan aynı model çerçeve bulduğunuzda mevcut camları ona taktırabilirsiniz.

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
türkiye sartlarinda ayni modeli bulabileceginizi tahmin ediyorum, ayrica fotograf net degil.

Diss2text

Öğrenci
Reaksiyon puanı
43
türkiye sartlarinda ayni modeli bulabileceginizi tahmin ediyorum, ayrica fotograf net degil.

Net çekebildiğim kadar çektim ve bence gayet net. Yani o okla gösterdiğim siyah plastik, ikisi tam bir parçaydı. Arası çatladı, resimde gözüken o boşluk kısmı, çatlayan yer.

Atasundan alsaydınız onlar garantisi bile yardımcı olabiliyorlar. Diğer yandan aynı model çerçeve bulduğunuzda mevcut camları ona taktırabilirsiniz.

Atasun'dan almadım maalesef. Ayrıca lacoste markasının gözlüğü olduğu pahalı denebilir. Zamanında 620 TL civarı bir fiyata almıştım gözlüğü. Tekrar bu kadar para vermek istemiyorum, bir yandan da tasarımına felan alıştığım için değişmek istemiyorum. Bu sorunu ucuza çözebileceğim bir yöntem yok mu? Bugün haftasonu sokağa çıkma yasağının son günü, yarın gözlükçüye götüreceğim, ama açık konuşmak gerekirse onların da elinden bir şey geleceğini sanmıyorum bu konuda.