Aynen öyle, özellikle sevgiyi çok vermemek lazım..
Hiçbir şeyini çok vermeyeceksin, burnu kalkar şımarır vs vs. Kadın sonuçta ne yaptığının farkına da varmaz.
Kırılır mısın üzülür müsün hiiç! Odunuz ya!
Aynen öyle, özellikle sevgiyi çok vermemek lazım..
Hiçbir şeyini çok vermeyeceksin, burnu kalkar şımarır vs vs. Kadın sonuçta ne yaptığının farkına da varmaz.
Şu cümle için tez açıklaa yap yoksa fena![]()
Burnu kalkan şımarık kadınlar içindi o![]()
Eski mevzular aklıma gelince diyemeden edemedim Pınar.Vallahi onu bunu bilmemde çok ayıp ettin maviş demedi deme
Eski mevzular aklıma gelince diyemeden edemedim Pınar.
Ayrıca Naim yada Mai diye hitap edersen sevinirim maviş pek olmamış![]()
galibaOnlar ALLAH'ın boş zamanına denk gelmiş,yaradanda özendikçe özenmiş![]()
Forever Gözde var mı ötesi??..![]()
Onlar ALLAH'ın boş zamanına denk gelmiş,yaradanda özendikçe özenmiş![]()
Sayın @ReDo ve Sayın @GassipGirl , cümlelerinizde art niyet olmadığını, ve amacınızın küfr olmadığını biliyorum. Fakat yine de uyarmak istiyorum. "ALLAH'ın boş zamanına denk gelmiş" vb gibi cümleler Allah'ın sıfatlarına terstir ve insanı küfre düşürebilir. Dini inancınızın ve hassasiyetinizin ne olduğunu bilmiyorum (ki beni de ilgilendirmez) ama gaflet haliyle bile olsa bu tarz cümlelerden sakınmanızı tavsiye ederim.
Tuğba benimde favorimdi taki Yüksel Aytuğ un Medyatik programından sonra Tuğba nın gerçek görüntüsünün pekte o kadar olmadığını gördüm... Aslında resimlere inanmayın resim yanıltıcı oluyor...![]()
Gözde'nin ötesinde Ntv spor Tuğba dural var büyük boy![]()
![]()
Senin fikrini değiştiremeyeceğiz herhalde..Her hali ayrı bir tatlı![]()
Gerçekten iki hali arasında çok fark var ama senimi kıracaz hocam en güzeli gözde olsunSenin fikrini değiştiremeyeceğiz herhalde..
Ama neyse önemli olan gösterdiğimiz değil senin gözünün gördüğüdür...