Göz yardım

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sol gözüm sanki sağa göre biraz daha sola kaymış gibi görünüor sizdede böylemi yani böyle kayma mümkünmü yoksa bilgisayar çok oynadığım içinmi böyle görünüor nasıl diyim sanki soldaki göz ço kaz daha sola kaymış gibi merceği

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
gözün kaymış olabilir ama şunu söyleyim 10-15 mm kayması lazım ki ameliyat olasın. ayrıca bilgisayar başında oturmaktan da göz kaslarınız yeterince çalışmamış olabilir.. yani olağan bir durum bence. bir doktora görün..

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gözcüye 1 ay önce gittim sorun yok dedi 1 ayda bişey olmuş olabilirmi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
1 ay süre boyunca sürekli bilgisayar başında durduysan herşey olabilir benim sırf bilgisayar yüzünden gözüm uzağı görmüyor

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi aynada baktımda sol gözümle sağ göz hizası aynı ama dikkatsiz bakınca kaymış gibi küçülme var sol gözümde bilgisayardan dolayımı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
aynadan göremezsin göz doktoruna git.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Şimdi aynada baktımda sol gözümle sağ göz hizası aynı ama dikkatsiz bakınca kaymış gibi küçülme var sol gözümde bilgisayardan dolayımı

Bilgisayar gözünü bozmaz. Sadece varolan sorunu ilerletebilir.

Atıyorum miyopsundur. Bilgisayara çok fazla oturursan.gözün daha çok yorulur. Ama miyopla bilgisayarla oturmanin hiç bir alakası yoktur.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
uzun süre bilgisayar başında kalınırsa gayette bozar kusura bakmayın. o zaman bilgisayar başında oturup miyop olanlar rahatsız mı doğdu. sahsen benim gözlerim bozuk neyin bozduğunu da biliyorum uzun süre kullanmamaya gayret ediyorum..

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hastane ortamı mikrop yeri ondan pek gitmek istemiyorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hastaneye gitmeyeceksen bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun? Teamviewer ile bağlanıp tedavi edecek değiliz ya.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu tür konuları artık gırgırına açtığını düşünmeye başladım. Konu geçmişine bakınca onu gösteriyor.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
uzun süre bilgisayar başında kalınırsa gayette bozar kusura bakmayın. o zaman bilgisayar başında oturup miyop olanlar rahatsız mı doğdu. sahsen benim gözlerim bozuk neyin bozduğunu da biliyorum uzun süre kullanmamaya gayret ediyorum..

Ben göz doktoruna sorduğumda aynen bu cevabı verdi. Gittiğinde sende sor istersen. Ben bilgisayar basinda fazla oturursam .miyop olurmuyum.astigmat olurmuyum.

Yoksa varolan göz rahatsızlıgim bilgisayar başında gözlerimi yordugum için daha fazlami hissediyorum.

Kadir Kaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Doğru mesafeden bilgisayara bakıldığında ve uzun süre bilgisayar başında zaman geçirmeden ara ara dinlenerek göz rahatsızlığınız azalabilir.
Bilgisayar ve göz sağlığı arasındaki ilişkiyi Central Hospital'in Bilgisayar Göz Sağlığını Etkiler mi? yazısından okuyarak öğrenebilirsiniz.