Gouffran Göztepe'ye Doğru!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Anlaşmasının sona erdiği İngiliz ekibi Newcatle United'ın teklifine ‘Hayır’ diyen 31 yaşındaki deneyimli hücum oyuncusu Gouffran, İzmir ekibinin başkanı Mehmet Sepil ile el sıkıştı.


gouffran-15-07.jpg


Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen Göztepe transferde atağını sürdürüyor. İzmir temsilcisi uzun süredir görüşmelere devam ettiği Fransız oyuncu Yoan Gouffran ile de anlaşmaya vardı. Geçen sezon sonunda Premier Lig'e yükselen Newcastle United ile sona eren kontratını yenilemeyi kabul etmeyen 31 yaşındaki tecrübeli isim Başkan Mehmet Sepil ile anlaşmaya vardı. Hücuma yönelik orta saha oyuncusu gelecek hafta içerisinde resmi sözleşmeye imza atacak.


Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna'nın Yoan Gouffran'ı Newcastle United'ın başında bulunan Rafa Benitez gibi çift mevkide kullanmayı hedeflediği bildirildi. Genç çalıştırıcı Fransız futbolcuyu bazı maçlarda kanatlarda bazı karşılaşmalarda ise forvette oynatacak. Geçen sezon İngiltere Championship Ligi'nde 7 gol, 5 asistlik performans sergileyen başarılı oyuncunun, İzmir temsilcisinin hücum gücüne önemli katkı sağlaması bekleniyor.


Göztepe Newcastle United’ın yıldızı Gouffran’ı bitiriyor
 

Son mesajlar

Üst