Gotham (tv dizisi)

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
gotham-brucewayne-genel1.jpg

FOX kanalı tarafından bir Batman spin-off’u olarak duyurulan Gotham hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Öncelikle dizinin pilot yani ilk bölümünün, James Gordon (Comissioner Gordon)’un çok ünlü bir çiftin ölümünü araştırmasını işleyeceğini belirtelim.

Bu ünlü zengin çiftin kim olduğunu söylememiz gerek yok herhalde. Tabii ki Bruce Wayne’in annesi ve babası Martha – Thomas Wayne ikilisi. Hal böyle olunca ortalıkta bir de genç Bruce Wayne’i görmemiz gerektiğini tahmin etmişsinizdir. İşin aslı bugüne kadar konudan emin değildik ama FOX’un dizinin sabit rollerde yer alacak oyuncularını seçmeye başlamasıyla kesinleşmiş oldu.

Zira gelen bilgilere göre James Gordon’un dışında Bruce Wayne’in çocukluğunu canlandıracak bir çocuk aktör arandığı söyleniyor. Bu da dizide Bruca Wayne’in sürekli olarak yer alacağının kanıtlanmasına yol açıyor. Zaten dizinin pilot bölümünün sinopsisine göz attığımızda bu durum tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilmiş oluyor:
“Polisliğinin ilk yıllarında James Gordon, zengin bir çiftin ölümünü araştırmakla görevlendirilir ve 10 yaşındaki Bruce Wayne ile tanışır.”

Daha açık olamazdı değil mi? Gotham’ın pilot bölümünün çekimleri 2014 yılının Mart ayında başlayacak. Dizinin ne zaman yayımlanacağı ise henüz bilinmiyor.

Superkarga

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Tr altyazılı fragman..
[video=youtube;6XQez9YtKFQ]http://www.youtube.com/watch?v=6XQez9YtKFQ[/video]

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bu sonbaharda ama tarih henüz belli değil.
Açıkcası ben ümitli değilim Batmansiz bir dizi çünkü. Fazla dayanamaz ikinci sezonu zor görür gibi geliyor ama bakalım hele bi çıksın

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Bu sonbaharda ama tarih henüz belli değil.
Açıkcası ben ümitli değilim Batmansiz bir dizi çünkü. Fazla dayanamaz ikinci sezonu zor görür gibi geliyor ama bakalım hele bi çıksın

Bende tam tersine Batman'siz olacağı için seyredileceğini düşünüyorum.Geçmişte geçiyor zaten Gotham hakkında daha fazla şey öğreniriz.

L@civert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batmani batman yapan düşmanlarıdır. Penguen, Joker, Falcone, Two-face, kedi kadın, bane, riddler, scarecrow, riddler, hugo strange, ras al ghul, poison ivy .. bir anda sayılanlar.

Çok kaliteli bir prodüksiyon değil, istikrarı yok, bir süper oluyor tepelerde dolaşıyor bir vasat hale geliyor. Çok fazla karakter olduğu için toparlayacağını umuyorum.

Gotham tasviri süper olmuş. Tam da çürüyen bir şehir.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben de bayadır izlemeyi bıraktım sıkıcı biraz