Görüşme Notlarının Takibi İçin Program

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Grafik tablet ile el yazımı bilgisayara aktarıp hastalarım hakkında notlar almak istiyorum.Bu amaç ile aynı hastanın farklı tarihlerdeki görüşme notlarını takip edebileceğim bir program arıyorum fakat bulamadım.

Kısaca hastalar hakkında notlar alıp,isimleri ile arama yaptığımda o hastanın geçmiş notlarına da ulaşabilmeyi istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim..

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hastane otomasyonlarini googleden aratabilirsiniz(isim olarak bilmedigim icin) yada program yazdirabilirsiniz. Ama grafik tabletinde anlik not alma yerine grafik programiyla not alip programa yukleme olayi olabilir.

drtroy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde bu programa ihtiyacım var. Amaç el yazısı yada klavye notlarımı kayıt etmek. aynı hasta için farklı tarihte dosyalar açmak ve hasta geldiğinde kısa sürede bu notlara ulaşmak istiyorum.
Saygılarımla

Black_Trouble

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamamen özel yazılımlar gerekiyor. bende bir hastanede çalışıyorum ve özel yazılımlarla halladebiliyoruz veya not defteri,excel gibi araçlar kullanmanız gerekebilir.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
özel yazılım işi tek kişi için hem çok pahalı hemde kullanışsız olabilir.Biraz daha basit düşünelim :) çeşitli notlar alınacak ve farklı konu başlıklarına sahip bu notlar arasında arama yaptığımız da bulunan başlığın geçmiş notları da görüntülenebilecek.Wordun az gelişmiş hali altı üstü :D bi de bu işi grafik tabletle nasıl yapıcaz o dert var tabi :/

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Takip işi Excel ile pratikçe çözülebilir gibi. Hasta geçmiş notlarına kısaca ulaşmak için "veri süz" kullanılabilir.