Programların ss ini atar mısın?
Fazla değil programların fotoğrafını atar mısın?fazlamı
Mesaj otomatik birleştirildi:
buyur
yalnız deneteim masası program kaldırdan baktım
attımFazla değil programların fotoğrafını atar mısın?
Bu makaleyi bir okuyun derim.![]()
Başlangıç Öğelerini Göremiyorum
Merhabalar Bilgisayar Başlangıç Öğeleri Hem Göre Yöneticisin'de Hem de Ayarlar Bölümünde Gözükmüyor Boş Nasıl Görürüm ?answers.microsoft.com
IObit yazılımları sil ayrıca virüs taraması yapmayı dene. Dosya sistemi bozulmuş olabilir, Ek olarak bunu da deneyinfazlamı
buyur
Hayır var o programların bazıları bende de var çünkü.O zaman başlatılma özellikleri yoktur o programların.
sfc /scannow
Aynısı demiştim :/1. IOBIT Yazılımlarını mutlaka sil. Çünkü o programlar sistemi bozuyor.
2.CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu kodu yaz;
Sass:sfc /scannow
Tamam olsun. Komik değilki @XinzuAynısı demiştim :/
yazdığımda ne olacak1. IOBIT Yazılımlarını mutlaka sil. Çünkü o programlar sistemi bozuyor.
ıobıt yazılımları nasıl bulacam1. IOBIT Yazılımlarını mutlaka sil. Çünkü o programlar sistemi bozuyor.
Sisteminizdeki bozuk dosyaları, sistem dosyaları bozuksa onaracak komutu yazıp %100 olunca sistemini yeniden başlatıp sistemdeki bozuk dosyaları onarıyor.yazdığımda ne olacak
Sen beni dinle. İlk olarak virüs taraması yap, daha sonra IObit yazılımlarını kaldır.yazdığımda ne olacak
ıobıt yazılımları nasıl bulacam
Komik, yazdığım şeyi yazman..Tamam olsun. Komik değilki @Xinzu
sonra yapsam pc ye zarar verirmiSisteminizdeki bozuk dosyaları, sistem dosyaları bozuksa onaracak komutu yazıp %100 olunca sistemini yeniden başlatıp sistemdeki bozuk dosyaları onarıyor.
Vermez.sonra yapsam pc ye zarar verirmi
Programlar ve özelliklerde Driver Booster 8 , Advanced System Care , IOBIT Uninstaller bunlardan biri varsa veya hepsi varsa kaldır. Bunlar sistemi bozan uygulamalar.ıobıt yazılımları nasıl bulacam
Vermez.Yararı olur.sonra yapsam pc ye zarar verirmi
Neden?ozaman hiç yapmayayım
driver booster 8 varda nasıl pcmi bozacakProgramlar ve özelliklerde Driver Booster 8 , Advanced System Care , IOBIT Uninstaller bunlardan biri varsa veya hepsi varsa kaldır. Bunlar sistemi bozan uygulamalar.
Vermez.Yararı olur.
zararı yokmuş yaNeden?
Neden ki? o sisteminizdeki ne kadar bozuk varsa onarır ve siz çok rahatlarsınız.ozaman hiç yapmayayım
İstemiyorsan kaspersky ile bilgisayarını bir tarat ve IObit yazılımlarını kaldır, bunları yapınca büyük ölçüde düzelir.Neden?
Zararı yok, yararı var.zararı yokmuş ya