Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu Durumdan Kurtuldu!!!

SNOW12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunum Resimde belirttiğim gibidir internetteki her yere baktım bir sonuç bulamadım en son buraya sorayim dedim. Hatamın Ayrıntıları: Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu
NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 341.95 görüntü
sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.

Umarım Yardımınız dokunur. En kısa sürede ulaştırırsanız mesajı sevinirim.

Ekli dosyalar

• 2016-06-29 (2).png
    2016-06-29 (2).png
    60.4 KB · Görüntüleme: 653

SNOW12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada Sistem Ayrıntılarımı Yazıyorum: Windows 10 32 bit 3gb ram Intel Core 2 CPU 2.40GHz NVIDIA GeForce 9800 GT
sürücülerimin hepsi güncel. En azından kullandığım program böyle diyor. Kullandığım Program Driver Booster 3.4

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Herhangi bir overclock işlemi yaptınız mı? Bu hatayı ne zaman alıyorsunuz? (oyun oynarken, webde gezerken, rastgele)

SNOW12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Bunu eskilerde sadece bir oyunda alıyordum oyun ismi: LoL her oyun hızlandırıcıyı kullandım oyun bir an duruyordu ctrl alt delete yapıyordum iptal diyordum oluyordu ama 2 dk. sonra tek oluyordu. Ama Artık oyunu açmadan internette gezinirken bile oluyor??

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Başlangıç hizmetleri uygulamarından nvidia olanları etkinleştirin belki ondan olabilir

SNOW12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım Sizin dediğiniz MSConfig'deki tüm NVIDIA programlarını tiklemek. Eğer öyleyse zaten hepsi tikli?

Son düzenleme:

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Sanırım Sizin dediğiniz MSConfig'deki tüm NVIDIA programlarını tiklemek. Eğer öyleyse zaten hepsi tikli?

Bu sorunu bir arkadaşım yaşamıştı başlangıç programları ve hizmetlerini ile oynamış bende hem hizmet hemde programları tekrar eski haline getirdim ve düzelmişti.

sedatunluturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum aynı sorunu bende yaşıyorum. Benim ekran kartı geforce gt220m. Nvidia Geforce Experience programını açtığımda "Geforce Experience bu pc deki oyunları optimize edemiyor." Sanırım hata bundan kaynaklanıyor. Yani ekran kartı görevini yapmıyor. Eski bir ekran kartı (8 yıllık) olduğu için oyun optimizasyonu yapmıyor. Konuyla ilgili geri bildirim gönderdim. Ancak dönmeyeceklerdir. Çözüm bulursan bana da bildir. :)

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Dostum aynı sorunu bende yaşıyorum. Benim ekran kartı geforce gt220m. Nvidia Geforce Experience programını açtığımda "Geforce Experience bu pc deki oyunları optimize edemiyor." Sanırım hata bundan kaynaklanıyor. Yani ekran kartı görevini yapmıyor. Eski bir ekran kartı (8 yıllık) olduğu için oyun optimizasyonu yapmıyor. Konuyla ilgili geri bildirim gönderdim. Ancak dönmeyeceklerdir. Çözüm bulursan bana da bildir. :)
Gt 200 serisinde oyunları optimize etmek desteklenmiyor zaten kullanmayın da bence onu.