Junas28
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Peki bir sorum olucak. GTX 750 Ti'ın R9 270'den güç tüketimi daha düşük dimi? biri 300watt min psu isterken r9 270 500 watt min istiyor.
Peki 750 Ti ile görüntü surücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu driver bilmem kaç sürümü yazıyor sağ altta uyarı veriyordu.
Ekran kartını AMD R9 270 asus modeli ile değiştirdim. Sorun ortadan kalktı, beta sürücü indirdim bir kaç ay sonra çıkmıştı, sorunu 1 hafta yaşadım her gün 3-5'kez.
Sonra eski stabil sürüme dönünce sorun ortadan kalktı. Şu anda 15.7 sürümünü kullanmaktayım en son çıkan yeni sürüm ve hiç bir sorun yaşamıyorum.
Psu arızalı olsaydı o zaman r9 270'de daha fazla yaşamam lazımdı haksızmıyım yada hiç yoktan 1 kere olsada yaşamam lazımdı dimi?
GTX 750 ti kullanırken araştırdım çoğu kişi eski driver sürümlerine dönerek çözmüş fakat performanstan ödün vermişler bu sefer.
Başlarım böyle işe dedim gittim iade ettim (aynı gün aldığım gibi) r9 270 aldım.
Bence olayı direk tek bir şeye yıkmak yanlış. Bir çok şeyden dolayı olabilir.
Aynen o... bu sorunun o kadar çok çeşit sebebi olabiliyor ki, tek bir çözümü asla olmuyor.
Problemin çözülmüş olmasına sevindim... özellikle nispeten biraz eski ekran kartı kullanıcıları zaten eski sürücülerle daha mutlu olabilirler. O yüzden en stabil sürücüden kolay kolay vazgeçmemek lazım, yenisi çıkmış olsa da.