• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Görüntü sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sytx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sytx

Öğrenci
Yeni monitör aldım ve yukarıdan bir çizgi böyle gelip gidiyor sürekli (ekran kartı takılı / display port ile bağlanıyorum)
MONİTÖR: AOC23.6 c24g2ae 165hz 1ms 2xhdmi 2xdp freesync premium curved gaming monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir oyun açınca tam ekranda oynayınca olmuyor bu sadece masaüstünde ve chromeda fln

Ekli dosyalar

• YUKARDAN ÇİZGİ FOTO.jpeg
    YUKARDAN ÇİZGİ FOTO.jpeg
    13.6 KB · Görüntüleme: 155
Son düzenleme:
attığınız görselde çizgi belli belirsiz. masaüstü arka plandan kaynaklanan bir çizgi gibi gözüküyor çünkü çizgi ekranın yarısından sonra kayboluyor. daha detaylı bilgi paylaşmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: 023
video ekleyemiyorum . arka plandan kaynaklı değil sürekli geçiyor çizgi

tahminen ne olabilir

Monitör kaç hz ve ekran kartın ney?

Hafif dalgalanma gibi oluyor değil mi?

gtx 1660 super / 165 hz 1ms 23.6 inç

bir anda çizgi geliyor gidiyor
display port ile bağlanıyorum

Yeni monitör aldım ve yukarıdan bir çizgi böyle gelip gidiyor sürekli (ekran kartı takılı / display port ile bağlanıyorum)
MONİTÖR: AOC23.6 c24g2ae 165hz 1ms 2xhdmi 2xdp freesync premium curved gaming monitör

Bir oyun açınca tam ekranda oynayınca olmuyor bu sadece masaüstünde ve chromeda fln
Bir 60 hz e alsanızya düzelecek mi bakalım , eğer 60 hz de dalgalanma olmuyorsa farklı bir display port ile deneyin bi.