Görüntü sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan suvari53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suvari53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://resim.donanimhaber.com/m_38267565/mpage_1/f_/key_//tm.htm#Arkadaşlar bugün benim laptop görüntüsüne bişey oldu pcyi kardeşim kullanırken bi bakım masaüstü simgelerinin gölgesi mavi olmuş daha önceden masaüstü pc imde böyle birşey olmuştu duvar kağıdını değiştirmiştim düzelmişti aynısını laptopda denedım masaüstü simgeleri düzeldi yanlız masaüstüne yenile dediğimde ekran böyle çizgili oluyor donuyo gibi 2 3 saniye düzeliyor 3 4 ay kadar önce laptop arızalanmıştı servise götürdük anakartla dvd romu değiştirmişlerdi arkadaşlar acaba ekran kartındamı bi sorun var ben bişey anlıyamadım yardımlarınızı bekliyorum

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostum onun sorunu Grafik işlemcisinde anakartı değiştirmişlerse garantisi vardır mutlaka yeniden gönder ve Grafik işlemcisini kontrol etsinler yoksa 200$ gözden çıkarman gerekebilir.

rayaz032

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
captaingreen'in dediği gibi " Dostum onun sorunu Grafik işlemcisinde anakartı değiştirmişlerse garantisi vardır mutlaka yeniden gönder ve Grafik işlemcisini kontrol etsinler yoksa 200$ gözden çıkarman gerekebilir" mesajı aynen doğru sen onu tekrar garantiye yolla