görüntü bağdaştırıcısını sildim yardım

İzzetCan67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şimdi benim pcde amd catalys control cente vardı oyunlara normal giriyordum pc mi fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kaldım .bunu yaptıktan sonra catalys control center tekrar indirdim hata verdi uyuşmazlık gibi birşey dedi . görüntü bağdaştırıcısında 2 tane gözüküyor. biri intel hd 4000 diperi ise amd hd 7600 m serisi yazıyordu ve bunda ünlem vardı düzeltmeyi denedim olmadı . bi anlık karak ile kaldırdım ve şimdi yardıma ihtiyacım var . pc ile oyunlara giremiyorum girsemde ilk 1 dk ka sonunda acayip bi donma oluyor ve oynanmıyor . bu sorunu çözmeme yardımcı olurmusunuz ?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
İnternetten ekran kartınızın güncel driverını indirin ve kurun. Donanım üreticisinin yani ekran kartınızın üreticisinin sitesinden indirmenizi öneririm.

İzzetCan67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben tekrar amd ctalyst control centerı indirdim görüntü bağdaştırıcısında tekrar gözüktü 7600 m serisi ama hata veriyor başlatılamadı diyor ne yapmalıyım

MehmetCBL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
kardeşim driverda hata vardır son sürüm driver indir kur öyle dene

İzzetCan67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
AMD nin sayfasından indirdim iki tane vardı biri kurarken hata verdi . diğeri ni yukledim güncel mi nasıl guncellerim bilmiyorum . PC güncelleştir ve yeniden başlat dedim son durumdan sizi haberdar ederim

İzzetCan67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
amd açarken 2. resimdeki hata var aygıt yöneticisinde ise bu ünlem var güncelle ddiğimde güncel diyor ne yapacam yardım lütfen

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    74.4 KB · Görüntüleme: 500
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24.7 KB · Görüntüleme: 668