Kurt Cobain
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 90
Bu konu bi harika dostum.
Bizde trollüyoruz ama ana bacı kalmasına gerek yokOoo hareketlilik alırım bi dal, sürekli o telefon mu bu telefon mu konularından gına geldi. Uslup olarak bi kaç üye seviyeyi baya bi düşürmüş yok annene sor,sıçmış,kalkmalar falan. Adam trolluyor gayet net ortada. Gül geç kasmaya gerek yok.
Ooo hareketlilik alırım bi dal, sürekli o telefon mu bu telefon mu konularından gına geldi. Uslup olarak bi kaç üye seviyeyi baya bi düşürmüş yok annene sor,sıçmış,kalkmalar falan. Adam trolluyor gayet net ortada. Gül geç kasmaya gerek yok.
Reçel değil, İncir Reçeli film, orda kız aids di öpüşmek yok diyordu geçmemesi için, aklıma geliverdi.. izlemelisinbu arada İncir Reçeli 2 de çıkdı bir suredir
Adını Aids koydum , Dayının yolu.Hikayenin devamını merakla bekliyorum, dayıya neler olacak acaba :confused1:
O değilde ruh hastası bir insanı kim nasıl işe aldı hemde laboratuvar gibi ciddi bir yere o kafama takıldı![]()
Ama zeka tuvalet gibi çalışıyor mübarek koy nasaya tüm gün inceleme yapsın allahın m..... ğı belki uzayda hayat bulur![]()
varya çok iyisin buda komplonun ismi olsunAdını Aids koydum , Dayının yolu.![]()
yok ya dersi derste dinliyorum ders çalışmıyorum pekArkadaş ders çalışa çalışa ruhi olmuş![]()
ben de geçen incir reçeli çekti de canım, incir ağacına çıktım.
Malum incirden düşmeden olmaz, ben de kafayı vurdum yere. O ara komşunun manyak kızı görmüş beni, bayılınca da sinsice sokulmuş yanıma. Kulak kirinde 5n1k virüsü varmış bunun, büyük hadron çarpıştırıcısında kuvartz materyaller ile saklamışlar o sayede bulaşmamış bunlara. Ben baygınken gelmiş benim kaşıma sürmüş bunu, malum kıl köklerim kaptı mikrobu.
Gerçekten mağdur durumdayım.
@ios aklında başka iyi senaryo varsa sponsorluk yaparız ,iyi fikirlere açığız ama senaryo tam olmalı![]()
@ios aklında başka iyi senaryo varsa sponsorluk yaparız ,iyi fikirlere açığız ama senaryo tam olmalı![]()
İyi ki dayına başka yolla bulaştırmaya çalışmamasın![]()
@ios ozaman tez bir vakitte hayata geçir bakalım, mesela akrep zehri neler yapar neler![]()
alkol varmi ?
tamamOlmaz mı
Ooo hareketlilik alırım bi dal, sürekli o telefon mu bu telefon mu konularından gına geldi. Uslup olarak bi kaç üye seviyeyi baya bi düşürmüş yok annene sor,sıçmış,kalkmalar falan. Adam trolluyor gayet net ortada. Gül geç kasmaya gerek yok.
Aynen film güzel fikir filmin ismide ,Ooo bilim adamimi alirim bi dal
Böyle senaryo sinan cetin de yok![]()
Laboratuar da calisan adamin isi gücü yok forumumuza gelmiş. Hoşgelmis
Sen bi film ekibiyle anlas çek bu filmi sağlam hikaye![]()
Ooo bilim adamimi alirim bi dal
Böyle senaryo sinan cetin de yok![]()
Laboratuar da calisan adamin isi gücü yok forumumuza gelmiş. Hoşgelmis
Sen bi film ekibiyle anlas çek bu filmi sağlam hikaye![]()
Aynen film güzel fikir filmin ismide ,
Kamyon hırsızının hazin sonu olabilir.![]()
Aynen film güzel fikir filmin ismide ,
Oyuncak TIR hırsızının hazin sonu olabilir.![]()
annene sor