Görev Yöneticinize Küçük Bir Dokunuş

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Windows işletim sisteminizin süper kahramanı olan Görev Yöneticisi'ni maviye boyamak ister miydiniz?

Çoğunlukla başımız sıkıştığında başvurduğumuz Görev Yöneticisi, işletim sisteminizde olup biten birçok eylemi görüntüleyebildiğiniz, Windows'un en işlevsel araçlarından biri. Ancak yeşilin hakim olduğu renk yelpazesi sizin de hoşunuza gitmiyorsa, Blue TaskManager sayesinde hem Windows XP hem de Vista'da mavinin çok daha dinlendirici bir tonuyla Görev Yöneticisi'ni kullanabilirsiniz.
Ücretsiz İndirin
Kendi işletim sisteminize uygun sürümü indirdikten sonra, sıkıştırma klasöründeki dosyaları çıkardığınızda, ister işlem dosyası ile doğrudan mavi renkli Görev Yöneticisi'ni çalıştırın, isterseniz de "File Replacement" metnindeki eylemler ile kalıcı olarak görev yöneticinizi değiştirin. Bilgisayarınıza yeteri kadar hakim değilseniz, ilkini yapmanızda fayda var.
:: Windows XP için Blue TaskManager'ı indirin.
:: Windows Vista için Blue TaskManager'ı indirin.
blue-taskman1240891114.jpg
:: Yazılımla ilgili görüşlerinizi forumda paylaşın.

Bilgi İçin : Blue TaskManager
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İndiriyorum deneyelim bakalım güzele benziyor inşaallah dosyalara birşey yapmaz yahut kaç tane böyle küçük program başıma neler açtı.Paylaşım için teşekkürler.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Win 7 içinde geçerlimi?.Boşuna indirmeyelim.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İndirdiğin dosyanın içinden geri döndür olmuyor mu?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
indrdiğin dosyanın içinde orijinal için de bir dosya var onu değiştirdiğin dosyanın yerine koy
eski, haline gelsin

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Orijinal dosyayı yedeklemiştim Allah'tan türkçe olsaydı tutacaktım da ingilizceymiş değiştirdim tekrar türkçe olsun yeşil olsun.Mavinin türkçesi var mı peki?