vindovs ikspi
Asistan
- Katılım
- 9 Temmuz 2015
- Mesajlar
- 237
- Tepki puanı
- 18
- Puanları
- 18
Arkadaşlar youtube gibi başka sitelerde sorun yok fakat googlede ve google gorsellerde bişey aratınca böyle çıkıyor
sekmelerin yazısı küçüldü sağ tık yapıncada küçük yazıyor operadada aynı şekilde sorun varEkli dosyayı görüntüle 38460
konuyu daha anlamlı anlatırmısınız ? hiç birşey anlaşılmıyor anlamamız lazım ki cevap verelim. ve bu arada öyle olmasında sorun yok.


sorun sadece tarayıcıda değil sağ tık menüsü ve pencerelerde öyle gizli sekmede işe yaramıyorlütfen gizli sekme açıp sorunu tekrar deneyiniz.
javascript açık, google düzeldi sanırım bu arada sağ tık menüsü, pencereler vb. hala yazılar küçükilkönce bilgisayarınızı bir virüs programına taratın 2. olarak o sayfada JavaScript kapalı olabilir JavaScript kapalıysa açın.
ctrlye basılı tutarak mousun orta tusuyla ileri veya geri yap ayarlayabilirsin.javascript açık, google düzeldi sanırım bu arada sağ tık menüsü, pencereler vb. hala yazılar küçük
chromeyi düzelttim ama pencere ve sağ tık gibi menülerin yazıları küçükChrome sürümünü güncel tut js'leri düzgün okumuyor sanırsam tarayıcınız.